Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tíz év után megint lemezt készít a Vision Of Disorder

Tíz évvel az utolsó album után májusban stúdióba vonul a New York-i hardcore/metal hős Vision Of Disorder, hogy ismét új dalokat rögzítsenek. Tim Williamsék 2002-ben oszlottak fel, és három éve alakultak ismét újjá. A visszatérő anyag az év végére várható.

„A dalok épp olyanok, amilyeneket mindenki vár a Vision Of Disordertől: nagyon agresszívek és dallamosak", mondta elöljáróban Mike Fleischmann basszusgitáros. „Úgy érezzük, ezekben az új nótákban összevegyítettük az összes korábbi erőfeszítésünk eredményeit némi új ízzel. Izgatottan várjuk, mit szólnak majd hozzájuk a V.O.D. rajongók..."

A zenekar tagjai Mike Fleischmann mellett jelenleg Tim Williams énekes (a képen), Matt Baumbach és Mike Kennedy gitárosok, illetve Brendon Cohen dobos. A banda már tavaly ősszel megkezdte a demózást az új lemezhez, de úgy érezték, szükségük van még némi időre a tökéletes eredményhez, így újból nekiálltak írni.

A Vision Of Disorder utolsó, szám szerint negyedik lemeze, a From Bliss To Devastation 2001-ben jelent meg. Az új anyag valamikor az év vége felé várható, a zenekar eddig hivatalosan meg nem erősített hírek szerint hamarosan a Glassjaw vendégeként koncertezik majd Nagy-Britanniában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.