Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Titokban megkezdte a munkát a Disturbed?

0505disturbedbBizonyos pletykák szerint újból aktivizálta magát a Disturbed, akik 2011 óta inaktívak. A zenekar egyelőre még nem erősítette meg a híreszteléseket.

Hírek reppentek fel azt illetően, hogy Kevin Churko producer Las Vegas-i stúdiójában, a The Hideoutban megkezdődtek a chicagói Disturbed új nagylemezének munkálatai. A zenekar egyelőre nem erősítette meg a pletykákat, a négy tag továbbra is néma, de ugye nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél… Az utolsó hivatalosnak tekinthető információ december legvégén érkezett a banda felől, amikor is David Draiman énekes leszögezte: nincs vége a sztorinak. „Oké… Egy: a Disturbed ismét össze fog állni… valamikor. Kettő: fogalmam sincs, mikor. Három: ugyanígy fogalmam sincs a Device-ról sem. Oooh wa ah ah ah!”, írta egy tweetben akkor az énekes, amikor rajongói kérdésekre válaszolgatott, és nagyjából ugyanezt mondta a kérdésről pár héttel korábban a The Pulse Of Radiónak is. „A Disturbed ismét össze fog állni, amikor elérkezettnek látjuk ehhez az időt”, fogalmazott. „Amikor úgy érezzük, minden megfelelő hozzá, a Device is lefutotta a saját köreit, fejben is mindenki ott van, megint inspiráltak vagyunk, készen állunk visszatérni a dologhoz, újból bennünk van a viszketés, méghozzá keményen, meg fog történni a dolog.”

A 21. század egyik legsikeresebb rock/metal-formációjának számító Disturbed utoljára 2010-ben jelentetett meg teljesen friss dalokat az Asylum nagylemezen, azóta csak egy ritkaságokkal, kiadatlan témákkal teli gyűjteményes album jött ki tőlük The Lost Children címmel. Draiman 2013-ban az említett Device formációval hozott ki egy elég sikeres lemezt, Dan Donegan gitáros és Mike Wengren dobos egy Fight Or Flight nevű projektben zenélt, John Moyer basszer pedig az Adrenaline Mobban, illetve az Art Of Anarchyben fordult meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.