Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thy Catafalque: hat dal a Parkból, különleges őszi bulik a Hajón

Május 11-én nagyszabású koncertet adott a Budapest Parkban a Thy Catafalque. A fellépés anyagából most hivatalosan is megtekinthető hat szám, de Kátai Tamásra és társaira izgalmas dolgok várnak az év második felében is.

thy_catafalque_k2023_07

Elég rendesen pörögnek a Thy Catafalque dolgai az utóbbi időben: május 16-án Kátai Tamás projektje története eddigi legnagyobb koncertjét adta a Platon Karataev társaságában a Budapest Parkban, nem sokkal később megjelent a friss Alföld lemez – amiről hamarosan nálunk is olvashatsz –, és néhány fesztiválfellépés is esedékes a nyáron. Ezek közül az augusztus 16-ai jelenés a legközelebbi a Fekete Zajon, de már azt is tudni lehet, hogy ősszel speciális koncertek várnak Tamásra és társaira az A38 Hajón. November 24-én a kezdetektől 2016-ig tartó időszak dalai közül válogatnak majd, míg másnap, november 25-én a 2018-tól napjainkig megjelent lemezekről. A különleges koncerteknek különleges vendégei is lesznek: első nap a több mint fél évszázados életművel bíró, legendás Kaláka lép fel előttük, míg másnap az avantgarde chiptune metalt játszó olasz Master Boot Record emeli az esemény színvonalát. Részletek ezekről a bulikról itt.

A parkos fellépésről közben hivatalosan is közzétettek egy hatszámos videót, amely alább megtekinthető. Tamással készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.