Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Sword: a harmadik dal a High Countryról

0604swordMist & Shadow címmel még egy dalt mutatott be a High Country című, augusztus 21-én megjelenő új albumról az austini The Sword. Ez már a harmadik szám a lemezről, és a zenekar szeptember legelején, Bécsben élőben is megnézhető.

Tizenöt új dalt rejt majd a texasi The Sword friss nagylemeze, amelyet a Razor & Tie kiadó gondoz, producere Adrian Quesada, hangmérnöke pedig J. Robbins volt. A felvételi munkálatok otthon, Austinban folytak. „Amikor elkezdtük ezt az egészet, az emberek különleges csapatként tekintettek ránk, hiszen akkoriban a teljes metalszínteret ezek a macsós, pankrátorfazonú, üvöltős zenekarok dominálták”, mondta Kyle Shutt gitáros nemrég az album kapcsán. „Az efféle csapatok mára szinte kihaltak, minden sokkal rock’n’rollosabb. És ahogy észreveszem, a heavy metal-újságírás is sokkal pozitívabb az elmúlt tíz évben, mint korábban, amikor nagyon negatív volt. Maguk a zenehallgatók is sokkal elfogadóbbak. A zenei színtér egyszerűen szörnyű volt egy időben, a kiadók iszonyatosan szar zenekarokat toltak le az emberek torkán, de mára a közönség túllépett az efféle szarságokon, és sokkal nyitottabbak mindenre. Így tudnak befutni olyan nagyszerű csapatok, mint a Graveyard vagy a Bombus.”

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

0716swordc01. Unicorn Farm
02. Empty Temples
03. High Country
04. Tears Like Diamonds
05. Mist And Shadow
06. Agartha
07. Seriously Mysterious
08. Suffer No Fools
09. Early Snow
10. The Dreamthieves
11. Buzzards
12. Silver Petals
13. Ghost Eye
14. Turned To Dust
15. The Bees Of Spring

A The Sword szeptember 2-án Bécsben, az Arenában játszik, addig is a High Country címadó dalát lehet meghallgatni tőlük először a lemezről. A zenekar legutóbbi albuma, az Apocryphon 2012 őszén jelent meg, és a Billboard-lista 17. helyén kezdett.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.