Shock!

december 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Sick, The Dead And The Dying: csak tavasszal jelenik meg az új Megadeth

Már nem jelenik meg idén a Megadeth új nagylemeze. A The Sick, The Dead And The Dying a mostani állás szerint tavasszal érkezik.

megadeth_k2020_01

The Sick, The Dying And The Dead lesz az új Megadeth-lemez címe, és mint az American Songwriter magazinban megjelent aktuális Dave Mustaine-interjúból kiderül, tavasszal várható a megjelenése. A lemez így nagyjából hat évvel követi majd a sorban a 2016-os Dystopiát, és ezzel messze a leghosszabb kihagyás után megjelenő lemez lesz a csapat diszkográfiájában. Egyelőre nem tudni, ki játszotta újra a kirúgott David Ellefson sávjait a következő lemezre, a pletykák Steve DiGiorgiót, illetve az Angrából ismert Felipe Andreolit valószínűsítik, az idei koncerteken azonban a korábban már a csapatban megfordult James LoMenzo basszusozott – a stúdióban azonban az eddigiek alapján nem ő segítette ki a bandát.

Mustaine az interjúban azt is elejtette, hogy – szokásához híven – ezúttal sem csak friss ötletekből dolgozott a dalok összeállításánál. „Nagyon sok riffet félretettem az évek során. Simán összeállhat egy vadiúj szám egy 15 évesen vagy 55 évesen írt témámból is. Ha az adott riff jó, mindenképpen megtartom” – mondta a banda főnöke. Dave emellett hozzátette: mind Kiko Loureiro szólógitáros, mind Dirk Verbeuren dobos közreműködött a friss szerzemények végső formába öntésében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.