Shock!

március 24.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

The Saw: nézd meg az Archaic új videóklipjét!

A The Saw című dalra készítette el legújabb klipjét az Archaic. A csapat március 14-én, a Dürerben tartja a How Much Blood Would You Shed To Stay Alive? album lemezbemutatóját.

0211archaic2

„Egy átlagos nap jópár holttestre bukkant a telephelyi portás egy eldugott raktárrészen. A rendőrségi helyszínelés során tüzetesen átnézték a szomszédos zenekari próbatermeket is, ezek közül a leggyanúsabb az volt, amiben még búgtak az erősítők a rég otthagyok sörök savanyú szagában, és a falon egy hatalmas ARCHAIC felirat árválkodott. Egy patkányarcú srác vigyorogva somfordált oda egy darabokra tört videokamerával, amit kukázáskor lelt, hátha valami kis jutalom leesik neki a láncdohányos nyomozóktól, de csak egy földről felkapart elfojtott cigaretta lett a jussa. A következő képsorok a sérült memóriakártyáról származnak...”, fűzte hozzá legújabb, alább megtekinthető klipjéhez az Archaic. A zenekarral készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

A rendkívül pozitív visszhangot keltő, új Archaic-lemezről ez már a második dal, amely mozgóképet kapott, a lemezbemutató koncert pedig március 14-én, a The Return Of The Living Thrash esten lesz együtt a Reasonnel, Sonedirttel és az At Night I Fly-jal. A Dürer kistermében rendezendő bulira 1500 forintba kerülnek a jegyek, az At Night I Fly 20.30-kor, a Stonedirt 21.30-kor, az Archaic 22.40-kor, a Reason pedig éjfélkor kezd. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Leprosy 2018-03-14 16:36
Király lett!! Kevesebb villodzás és tökéletes!

Mellesleg végre valami újdonság a szokásos " teremben zenélünk klipek" helyett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.