Shock!

január 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

The Grind: Gróf Balázs készítette a Powerflo új videóját

Bemutatta új klipjét a júniusban a Body Count vendégeként Budapesten is fellépő Powerflo. A The Grind videójának érdekessége, hogy Gróf Balázs készítette.

0503powerflo

Tavaly júniusban jelent meg a Powerflo első albuma, és a csapat nagyjából egy évvel a kiadást követően Magyarországon is bemutatkozik élőben. A formáció tagjai Sen Dog, a Cypress Hill egyik rappere, Christian Olde Wolbers, a Fear Factory klasszikus korszakának basszere, Billy Graziadei, a Biohazard gitáros/énekese, Rogelio Lozano, a Downset gitárosa, illetve egy brazil dobos, Fernando Schaefer, akik Jay Baumgardner hangmérnökösködése mellett készítették el az albumot. „A zenei irányvonal nagyjából az Iron Maiden, a Black Sabbath és a Cypress Hill keverékeként jellemezhető", mondta Billy korábban a zenéről.

A Powerflo június 17-én Budapesten is fellép a Body Count és az Astroid Boys vendégeként, a turné elé pedig most bemutatták a The Grind dal videóját, amelyet Gróf Balázs készített. A nyár egyik legerősebb összeállítású budapesti bulijának részletei itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.