Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tévesen keltették Phil Campbell halálhírét

1201pcUgyan hétfő este megjelent egy hír, miszerint Phil Campbell elhunyt, mindez szerencsére kamunak bizonyult. A Motörhead gitárosa gyógyul, és már a két elmaradt buli friss dátumát is kitűzték.

A Horns Up Rocks! egy brooklyni klubtulajdonos instagramos posztja alapján világgá kürtölte tegnap este, hogy meghalt Phil Campbell, a Motörhead gitárosa, akit Németországban kórházba szállítottak a múlt héten, és egészségi állapota miatt mind a berlini, mind a hamburgi koncertet törölni kellett. Egyelőre nem tudni, mi baja van Philnek, de a Motörhead sajtóteamje szerencsére gyorsan cáfolta a halálhírt, majd nem sokkal később egy facebookos bejegyzést is közzétettek, amelyben megerősítik: a gitáros állapota javul. Ami az elmaradt koncerteket illeti, a hamburgi bulit december 9-én, a berlini koncertet pedig december 11-én pótolják.

A friss Bad Magic lemezt turnéztató Motörheadnek legutóbb szeptemberben kellett koncerteket törölnie Lemmy rosszullétei miatt. A zenekar nyári soproni fellépéséről itt olvashatsz, a novemberben harmincöt éve megjelent Ace Of Spades lemezről pedig itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 Codename333 2015-12-01 08:51
Így legalább még sokáig fog élni :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.