Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Terror: a legmocskosabb, legnyersebb, leghardcore-osabb album készül

A Victoryhoz szerződött a Los Angeles-i Terror, akik áprilisban jelentetik meg új nagylemezüket Live By The Code címmel. A zenekar kőkemény, brutális anyagnak ígéri a hatodik stúdiólemezt, és jó hír, hogy mindezt júniusban élőben is bebizonyítják majd a pécsi Rockmaratonon.

„Amikor felnőttem, mindig a Victory Recordsnál dolgoztak a legjobb hardcore bandák", mondja a friss lemezszerződésről Scott Vogel énekes. „Integrity, Strife, Bloodlet, Earth Crisis – kibaszott hihetetlen idők voltak azok a műfajban! Tony Brummel (a Victory alapítója – a szerk.) és én egyaránt őrültek vagyunk. Ugyanonnan érkeztünk, és mindketten a végsőkig küzdünk, hogy haladjunk előre. Még ma is hiszünk a hardcore lényegében, és még ma is imádjuk a Warzone-t! Ez az egész kibaszott izgalmas!"

Vogel szerint az új Live By The Code lemez keményebb lesz a Keepers Of The Faithnél. „Ez a legmocskosabb, legnyersebb, leghardcore-osabb album, amit a Lowest Of The Low óta készítettünk", mondja a frontember.

A Terror ezekben a hetekben Japánban játszik, majd februárban az Egyesült Államokban turnéznak, amit márciusban a Rebellion turné követ Európában a Madball és a Comeback Kid társaságában. Ez a kör nem éri el Magyarországot – hozzánk legközelebb Bécsben lépnek fel március 21-én –, de jó hír, hogy június végén a Terror is ott lesz a pécsi Rockmaratonon.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.