Shock!

november 27.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tenger, tenger: nézd meg a Thy Catafalque új klipjét!

Május 4-én jelent meg a Thy Catafalque új albuma Geometria címmel a Season Of Mistnél. Most a Tenger, Tenger című dalhoz készült videó.

0215tc

Tavasszal új lemezzel jelentkezett Kátai Tamás egyszemélyes projektje, a Thy Catafalque. „A Thy Catafalque húsz évvel ezelőtt indult, ez a nyolcadik lemez, és a negyedik a Season Of Mistnek", mondta akkoriban Tamás a Geometriáról. „Ritka, hogy a zenekarok ennyi év után készítenék el a saját magnum opuszukat, és én sem állítom, hogy ilyesmiről lenne szó. A Geometria ugyanakkor egy játékos, kalandozós, álmodozós és szabad album – ebből a szempontból talán a Róka hasa rádióra emlékeztet a legjobban. Kevesebb rajta a metal, több a hegedű, de van a dalokban szaxofon, trombita és fretless basszusgitár is, és a képet Horváth Martina és Vasvári Gyula teszi teljessé." Az említett vendégek mellett (Hermann Balázs (Gire) játszik fretless basszuson és Misha Doumnov hegedűn.

A lemez dalai közül most a Tenger, Tenger című számhoz készült videó, amelyet a skóciai Arranban, illetve Budapesten forgattak. Tamással készült aktuális interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.