Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Teljesen abbahagytam az ivást, most már nem is gondolok rá”

Köztudott, hogy Rex Brownnak, a Pantera és a Down egykori basszerének komoly egészségügyi problémái voltak az utóbbi években, hasnyálmirigyével súlyos műtéten is átesett. A zenész most elárulta: ma már jól van, ami elsősorban a józan életmódnak köszönhető.

„Valaki vigyáz rám”, mondta Rex a The Rock Pitnek adott interjújában. „Nem tudom, ki az, de nagyszerű érzés. Nehéz ezt leírni, de tisztában vagyok vele, hogy minden kibaszott nap 150 százalékot kell nyújtanom. Most jobb formában vagyok, mint tíz éve akármikor. Akadt néhány tényleg rettenetes gyomorproblémám, és egy orvoscsoport beutalt egy programba. Teljesen abbahagytam az ivást, most már nem is gondolok rá, és minden nagyszerű. Visszajött az az éhség is, ami akkor jellemzi az embert, ha belekezd valami újba. Nem fogok a Panterával szerzett babérjaimon ülni, mert ismét fel kell találnom magamat.”

Brown 2009-ben súlyos hasnyálmirigy-fertőzéssel került kórházba, ami alkoholproblémákkal küzdő emberek esetében gyakran előfordul, az egykori Guns N' Roses basszer Duff McKagan is csaknem belehalt egy hasonlóba 1994-ben.

Rex jelenlegi zenekara, a Kill Devil Hill pár hete adta ki Revolution Rise című második albumát.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 queensryche999 2013-12-10 13:02
Piszkosul cingár. Régebben nem figyeltem a Panterában, mekkora bele van, de ennyire biztos nem volt gebe. Mindenesetre hajrá, Rex!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.