Shock!

április 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes Love At First Stinggel érkezik Budapestre a Scorpions

0109scorpsJúnius 29-én ismét Budapesten játszik a Scorpions. A zenekar a negyven éve megjelent Love At First Sting jubileumi turnéján lép fel Magyarországon.

2024-ben exkluzív koncerttel tér vissza Budapestre, a Scorpions egyik legklasszikusabb és legsikeresebb albuma, a Love at First Sting megjelenésének negyvenedik évfordulója alkalmából. Az aktuális turnén a banda legnagyobb slágerei mellett a lemez teljes anyaga elhangzik majd. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra turnéra indulunk, és alig várjuk, hogy bemutassuk új shownkat a rajongóinknak szerte a világon, a legnagyobb slágereinkkel kiegészítve a legendás Love at First Sting album anyagát! Készüljetek... Gyorsítjuk a tempót, elképesztően forró kör lesz!" – mondja Klaus Meine énekes.

A budapesti koncertre jegyek január 11-én, csütörtökön 10 órától kaphatók. A Scorpions Rock Zone rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára exkluzív elővásárlási lehetőség biztosított január 10-én, szerdán 10 órától. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.