Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes Broderick, Drover és Bonner zenekarának felállása

0126mattVéglegesen kialakult a Megadeth soraiból november végén távozott Chris Broderick gitáros és Shawn Drover új csapatának személyi leosztása. A Henry Derek Bonner énekessel (ex-Scar The Martyr) kiegészült banda basszusgitárosa Matt Bachand, a mostanában leálló Shadows Fall gitárosa lett.

Miközben gitártesója, Jonathan Donais az Anthraxben nyomul, Matt Bachand két ex-Megadeth-muzsikussal állt össze, igaz, neki ehhez egy hangszerváltásra is szüksége volt: a Shadows Fall egyik oszlopa basszusgitárosként csatlakozott Chris Broderick, Shawn Drover és Henry Derek Bonner zenekarához. A formáció neve még mindig nem ismert, de a négyesfogat már a hétvégén megkezdi a debütáló album felvételi munkálatait a connecticuti Hartfordban. „Minden dal összeállt, és nagyon dinamikus metaltémákról beszélünk", mondja a zenéről Drover. „Van közöttük igazi thrash/speed metal, más dalok szintén elég gyorsak, de mindenkit biztosíthatok: száz százalékos heavy metalról beszélünk. Aki ismer, tudja rólam, hogy mindig is az agresszívebb metal mellett törtem lándzsát, szóval ha valami mást vársz ettől a lemeztől, elég nagyot tévedsz."

A csapatnak már a producere és a kiadója is megvan, Shawn előbbi téren is egy komoly névvel kecsegtet mindenkit. A megjelenés valamikor az év második felében várható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Sárvári Gábor 2015-01-27 12:57
Azért még egy gitárost keríthetnének . . . .
Idézet
 
 
+2 #1 bogar 2015-01-27 10:52
Ez még akár jó is lehet!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.