Shock!

december 12.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tavasszal jön ki Speed és Sharlee retro-bandájának második lemeze

Tavasszal jelenik meg a The Night Flight Orchestra második nagylemeze. A ’70-es évek ízeivel elővezetett hard rock-csapatban olyan zenészek játszanak, mint Björn „Speed” Strid, a Soilwork frontembere, illetve Sharlee D’Angelo, az Arch Enemy basszusgitárosa.

A Rocknytt információ szerint már tavasszal megjelenik a The Night Flight Orchestra második albuma, a 2012-es Internal Affairs folytatása. Az albumra olyan dalok kerülnek majd fel, mint a Lady Jade, a Stiletto és a Spanish Ghosts. A formáció tagjai továbbra is Björn „Speed” Strid énekes (Soilwork), David Andersson gitáros (Soilwork), Sharlee D’Angelo basszusgitáros (Arch Enemy, Spiritual Beggars), Richard Larsson billentyűs (Von Benzo) és Jonas Källsbäck dobos (Mean Streak, Orchid), akik mellé most Sebastian Forslund kongás-ütős-gitáros is csatlakozott, őt a Kadawathából lehet ismerni.

A projekt alapgondolatai 2007-re nyúlnak vissza, amikor is Björn és David Andersson egy részeg éjszakán baromkodtak egy nagyot. „Akár metal turnén vagy, akár nem, egy rakás klasszikus rocknóta mindent elmond ezekről a helyzetekről, és baromi sokat segíthetnek abban, hogy mindenről megfeledkezz, főleg útközben”, mondta a kezdetekről Speed. „A soha véget nem érő utazásokról, az éjszakai transzatlanti repülőutakról… Talán egyszerűen és naivan hangzik, de végső soron mindannyiunknak szükségünk van egy soundtrackre ehhez, hogy különlegesnek érezzük magunkat, akár a reptéri váróban rekedtünk, akár nem…”

 

Hozzászólások 

 
#1 klogg 2015-01-09 15:12
NAGYON helyes!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.