Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tate szemtől szemben szeretne állni volt zenésztársaival

Geoff Tate szeretne leülni volt zenésztársaival, hogy tisztázza a félreértéseket vagy legalább megértse a Queensryche hangszereseinek álláspontját. A zenekar a jelek szerint azonban nem kér az énekesből – már nagyban írják az új dalokat Todd La Torrével.

„Szeretnék leülni egy helyiségben azokkal az úriemberekkel, hogy szemtől szemben is elmondják nekem, mi a helyzet", mondta Geoff a That Metal Showban. „Hogy megmagyarázzák a lépéseiket. Szeretném megismerni és lehetőség szerint meg is érteni az ő nézőpontjukat is. Szeretném, ha inkább szemtől szemben beszélgetnénk egymással ahelyett, hogy az interneten keresztül üzengetnek nekem. A kommunikáció minden emberi kapcsolat fontos része, nem igaz? Ha senki sem beszél, semmi sem fog megoldódni. Az én ajtóm nyitva áll!"

Mindeközben a Queensryche a jelek szerint nagy elánnal vetette magát a munkába Geoff utódjával, Todd La Torrével, főleg, miután a bíróság első körben a hangszereseknek ítélte a zenekar névhasználati jogát. A banda egy július végi minnesotai fesztiválon már be is mutatkozott élőben, jelenleg nagyban írják az új dalokat, Todd pedig saját Facebook oldalán nem is fogta vissza a lelkesedését. „Épp az új Queensryche anyagot hallgatom az énektémákkal, amiket ma vettem fel. Ó, istenem... Nagyon állat!"

Ami az említett minnesotai fellépést illeti, a banda a jelek szerint nemcsak a közönséget győzte meg, hanem más zenészeket is. „Láttam a Queensryche-ot a Halfway Jamen, hiszen előttük játszottunk, és elárulhatom nektek, hogy Todd új életet pumpált a zenekarba", mondta a koncertről Michael Sweet, a hamarosan új lemezzel jelentkező Stryper frontembere. „Nemcsak a hangja van meg ahhoz, hogy tökéletesen elénekeljen mindent, hanem még ennél is fontosabb, hogy nagyon kedves és barátságos. Izgatott a zene és az előadás miatt, nem veszi természetesnek a helyzetét, és ez látszik is rajta. Sosem találkoztam személyesen Geoff Tate-tel, szóval nem tudok megnyilatkozni arról, milyen ember ő, és nem is akarok. Az viszont biztos, hogy hatalmas élvezet volt számomra látni a Queensryche-ot, amint ilyen éhesen és szenvedélyesen zenélnek. A változás kicsit mindig kényelmetlen, de néha a legjobbat eredményezi. Bízzatok bennem, ti sem fogtok csalódni!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.