Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Támogasd az állatmentőket egy underground válogatás megvásárlásával!

1020animalsÁllatmentőket hivatott segíteni az a válogatás, amelynek elkészítéséhez húsz hazai underground formáció fogott össze, köztük olyanok, mint a Nadir, a Kill With Hate vagy a Ghostchant. A kollekció megvásárlásával te is támogathatod az Állatmentő Ligát.

Animals Over People Vol.1. címmel jelent meg az a válogatás, amelyen húsz magyar zenekar dalai hallhatók. A kiadvány ára jelképes egy euró, amelynél többet is lehet adni érte, és a teljes bevétel az Állatmentő Liga PayPal-számlájára érkezik. „Bár tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sok szervezet, menhely, magánszemély van az országban, akik kiérdemelnék a támogatásunkat, az Állatmentő Liga működését egy korábbi sajnálatos baleset kapcsán első kézből nézhettük végig, így kétség nem fér hozzá, hogy nemcsak Budapest városának, hanem az egész országunknak egyik leghitelesebb szervezetét ismerhettük meg bennük. Immáron egy vadonatúj mentőautóval járják fáradhatatlanul, éjjel-nappal a várost és harcolnak az állatokkal szembeni kegyetlenkedések ellen”, írják a résztvevők.

A válogatáson exkluzív, csak itt hallható számmal szerepel a Nadir, a Kill With Hate és a The Southern Oracle, rajtuk kívül pedig olyan bandák járultak hozzá egy-egy számmal az ügyhöz, mint a Shell Beach, az Apey & The Pea, a The Last Charge, a Newdeadproject, a One Reason To Kiss, az Orion Dawn, a Wasted Struggle, a Stubborn, a Téveszme, a Drow, az Our Youth, a Satelles, a Faminehill, az Anchorless Bodies, a Nova Prospect és az Another Way. „Válogatásunk nem egy exkluzív, kivételes klub összejövetele. A környezetünkön segíteni nem csak akkor szükséges, amikor pár zenekar összeáll egy-egy jótékonysági akció keretében. Amíg az Állatmentő Liga dolgozóinak nap mint nap be kell ülnie a mentőautóba és megállás nélkül menni, addig mindig lesz mit tennünk nekünk is, a magunk módján. Látogassátok a hozzátok legközelebb álló menhelyeket, mindenhol szívesen fogadnak adományokat, legyen az pénzbeli, vagy egyéb juttatás: nyakörvek, póráz, pokrócok, takarók, állateledel, satöbbi”, áll a közleményben.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 James Smith 2014-10-20 20:27
Támogatandó és elég jók ezek a zenék!
Idézet
 
 
+4 #1 Khold 2014-10-20 18:01
Jó kezdeményezés :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.