Shock!

április 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Színek a sötétben Tarja Turunentől

0517tarjaAugusztus 23-án jelenik meg Európában az earMUSIC gondozásában Tarja Turunen új albuma, amely a Colours In The Dark címet kapta, és – a speciális, karácsonyi jellegű Henkäys Ikuisuudesta lemezt nem számítva – az egykori Nightwish énekesnő harmadik önálló produkciója lesz.

Az albumra olyan dalok kerülnek majd fel, mint a 500 Letters, a Neverlight, a Lucid Dreamer, a Never Enough, az Into The Sun, a Medusa, a Victim of Ritual, az Until Silence, a Deliverance vagy a Mystique Voyage. Tarja fő segítője a stúdióban Tim Palmer volt (U2, Ozzy Osbourne, Pearl Jam), a hangszeres részeket pedig olyan muzsikusok játszották fel, mint Mike Terrana dobos, Kevin Chown basszer, Alex Scholpp szólógitáros és Christian Kretschmar billentyűs, de az Apocalypticából ismert Max Lilja csellós is közreműködött a felvételek során.

„Megtaláltam a saját stílusomat, és a harmadik albumon ezt szilárdítjuk meg", mondja a zenéről Tarja. „Ugyanazokból az elemekből áll össze a zene, mint az előző albumaimon, és ez a dalok sokszínűségére is áll. Szeretem a nagy dinamikai változásokat az egyes számok között, így a nóták radikálisan különböznek egymáshoz képest. Nem stresszelek, pedig megint egyedül készítem az albumot. Szerencsére olyan zenészek vesznek körül, akik velem akarnak dolgozni, így minden simán megy a maga útján."

Az albumot hamarosan követi a sorban az énekesnő első szimfonikus jellegű nagylemeze is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.