Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szigorú és hosszú biztonsági ellenőrzés várható a Guns N’ Roses bécsi koncertjén

Közérdekű információkat tett közzé a Guns N’ Roses szabadtéri koncertjeivel kapcsolatban a Live Nation. A biztonsági rendszabályok elsősorban a cég német leágazása által szervezett bulikra érvényesek, de érdemes mindenütt így készülni a koncertekre.

0122guns

A Guns N’ Roses szabadtéri koncertjein bevezetett, megerősített biztonsági intézkedésekről számolt be a német Live Nation. Magyar szempontból ennek azért van különleges jelentősége, mert a július 10-ei bécsi koncertet is ők szervezik, vagyis a Guns N’ Roses Hungary által ismertetett rendelkezések az osztrák fővárosban is érvényesek. Ezek értelmében kibővített beléptetési ellenőrzés várható a svájci, németországi és ausztriai szabadtéri Guns N’ Roses-koncerteken. Ez hosszabb várakozási időt vonhat maga után, ezért kérik a koncertre látogatókat, hogy időben érkezzenek a rendezvényre. Nagyobb kézitáskát, hátizsákot / hátitáskát, sisakot a koncert területére bevinni tilos, ezeket a tárgyakat valószínűleg nem is fogják beengedni a helyszínekre.

A szervezők emellett arra kérik a látogatókat, hogy csak olyan tárgyakat hozzanak magukkal, amelyekre feltétlenül szükségük van, mert ezzel az ellenőrzést és a beléptetést is meggyorsítják. Fontos információ, hogy a bejáratoknál a kisméretű neszeszereket, kozmetikai táskákat, övtáskákat is ellenőrizni fogják, de ezek bevitele engedélyezett. A szervezők emellett mindenkit fokozott figyelemre és éberségre kérnek. Amennyiben gyanús mozdulatot vagy gyanús külsejű személyt lát valaki, azonnal értesíteni kell a biztonsági személyzetet. Mindennek oka nyilvánvalóan a terrorveszély az Ariana Grande manchesteri koncertjén történt öngyilkos merénylet, illetve a Rock Am Ring múlt hétvégi kiürítése után.

Ami a kapunyitást és a koncertkezdések időpontjait illeti, a bécsi Ernst Happel Stadionban 17 órakor lesz kapunyitás, 18.15-kor kezdi műsorát Tyler Bryant, majd 19.05-kor a Wolfmother. A Guns N’ Roses 20.15-kor lép színpadra, és mivel a zenekar az egész Not In This Lifetime turnén pontos, nem érdemes arra bazírozni, hogy Axl Rose úgyis két órát késik majd.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 P 2017-06-09 15:44
Helyes!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.