Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben új EP-t ad ki a Neck Sprain

Hétévnyi hallgatás után szeptemberben God’s Snake címmel új, négyszámos EP-vel jelentkezik a Neck Sprain. A zenekar ezután nem sokkal egy új albumot is megjelentet, amelynek anyagát már rögzítették is.

A bő két év szünet után tavaly év végén újjáéledt Neck Sprain tavasszal adta visszatérő koncertjét a Dürerben. Nagy Levente basszer/énekes, Janó Mihály gitáros és Bánfalvi Sándor dobos mellett a csapat jelenlegi felállásában Áron András énekel, aki az őszi God’s Snake EP-n debütál majd. A négy új számot (Goliath, God’s Snake, Blacken Tides, The Last Progress) szeptemberben ingyen le lehet majd tölteni, de a fizikai formátumok rajongói számára CD-n is meg fog jelenni.

A hosszú csendet megtörő kislemez után hamarosan érkezik majd a teljes nagylemez is a bandától. Az anyagot Varga Zoltán segítségével rögzítették, aki már a legutóbbi Heavyweight - 3rd Round album készítésénél is remekül bevált. Az új szerzeményeket a zenekar szeptember 13-án az A38-on mutatja be a Wrong Side Of The Wall társaságában.

A további fejleményekről a hivatalos Facebook-oldalon lehet informálódni.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.