Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben jelenik meg a Clutch Psychic Warfare lemeze

0313clutchPsychic Warfare lesz a marylandi Clutch új nagylemezének címe. Az album szeptemberben jelenik meg a banda saját kiadójánál, a Weathermakernél, és ha hihetünk az előzetes nyilatkozatoknak, hasonlóan direkt és dalközpontú lesz, mint a legutóbbi Earth Rocker.

X-Ray Visions, Firebird, Quick Death In Texas, Our Lady Of Electric Lights, Monsters, Decapitation Blues, Son Of Virginia – néhány dalcím a Clutch új, Psychic Warfare című új nagylemezéről, amely ősz elején várható a marylandi rockcsapat saját kiadójának égisze alatt. Maga a cím egyébként az X-Ray Visions dalból származik, amelyet Philip K. Dick legendás 1968-as novellája, a Szárnyas fejvadász alapjául is szolgáló Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal? inspirált.

Az album producere egyébként ismét Machine volt, zeneileg pedig nem várható különösebb váltás a kiválóan sikerült legutóbbi lemezhez képest. „Talán ez a mostani album kicsit gyorsabb, de szövegileg például szerintem ugyanaz a humorérzék jellemzi, mint az előzőt”, mondta a zenéről nemrég Neil Fallon énekes. „És persze ezek a számok is nagyon fogósak. De őszintén szólva nehezen tudok róluk sokat mondani, mert még a munka kellős közepén járunk, különböző keveréseket hallgatunk, meg ilyenek. Szerintem a legőszintébb rock-érzésvilágunk újabb adagja lesz ez a lemez.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Codename333 2015-05-20 16:38
leglaább lesz valami jó a nyár végében is :D
Idézet
 
 
+1 #1 NOLA 2015-05-20 16:16
Ez nagyon várós....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.