Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben érkezik Logan Mader új bandájának első lemeze, itt van róla a második dal

0528oncehumanMásodik dalát is bemutatta a Once Human, a korai Machine Headből és a Soulflyból ismert Logan Mader új zenekara. A formáció első nagylemeze szeptember elején jelenik meg The Life I Remember címmel.

Logan Maderről, a Machine Head Burn My Eyes és The More Things Change… lemezeinek gitárosáról az utóbbi években kizárólag stúdiós szakemberként, a Five Finger Death Punch, a Gojira vagy a Periphery munkatársaként hallhattunk, de az eredeti bandája után egy rövid időre a Soulflyt is megjárt zenész most Once Human néven egy új zenekarral tér vissza a színpadra. A banda azután alakult meg, hogy Monte Conner, a Nuclear Blast Entertainment jelenlegi és a Roadrunner korábbi A&R-főnöke elküldött egy demót Logannek a gitáros/énekes Lauren Harttól, Mader pedig olyannyira megtalálta a hangot a hölggyel, hogy inkább zenekart alapított vele. „A kreatív összhang valósággal lángolt közöttünk”, mondja Logan. „A produceri munkám évei alatt soha, egyetlen alkalommal sem tudtam ennyire kapcsolódni egy alakuló projekthez, és soha nem is töltött el ekkora izgalommal semmi. A zene a durva metal és a melodikus, epikus dolgok keveréke filmzenés textúrákkal. Egyedi, és tényleg saját identitással rendelkezik.”

Az új bandában természetesen Mader gitározik, az eredetileg szintén gitáros Lauren pedig immáron kizárólag az énekre koncentrál. A basszusgitáros Damian Rainauld lett, a dobos pedig Ralph Alexander. Első nagylemezük szeptember 4-én, The Life I Remember címmel jelenik meg az earMUSIC gondozásában, és a már ismert címadó dal mellett most egy Terminal című új szám is meghallgatható tőlük. Logan a következő időszakban elsősorban a bandára koncentrál majd, de természetesen nem int búcsút stúdiós melóinak sem.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 azannya 2015-07-13 10:48
Ha a csaj egy 120 kilós bojler testű nőimitátor lenne akkor is meglenne ez az összhang? kétlem...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.