Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben Budapesten lép fel a Forbidden

Szeptember 4-én Budapesten, a Club 202-ben koncertezik minden idők egyik legjobb Bay Area thrash zenekara, a Forbidden. Russ Andersonék a San Francisco-i öböl nagyjai közül utolsóként teszik tiszteletüket Magyarországon. Az előzenekar a norvég Communic lesz.

A '80-as és a '90-es években négy klasszikus lemezt készítő Forbidden pár év szünet után a Chuck Billy megsegítésére összetrombitált Thrash Of The Titans turnéra állt össze 2001-ben, majd 2007-től kezdtek el tényleg aktívan koncertezni. Sokáig megelégedtek a fesztiválozással, de végül tavaly elkészült a visszatérő lemez, az Omega Wave is. Az albumot igen jól fogadta a kritika, és a banda iránti érdeklődést mutatja, hogy júniusban újabb amerikai turnéra indulnak a Revocation, a White Wizzard és a Havok társaságában. „Mivel tavaly télen a gazdasági helyzet egy rakás turnét hazavágott, úgy döntöttünk, csökkentjük a jegyárakat", mondta a turnéról a gitáros/főnök Craig Locicero (a képen). „Ez minden egyes bulira vonatkozik, a belépőjegyek az összes koncerten 10-15 dollárba kerülnek majd, így minden Forbidden rajongó megengedheti majd magának, hogy eljöjjön, és akár a haverjait is elhozhatja."

A zenekar régi tagságát Craig mellett Russ Anderson énekes és Matt Camacho basszusgitáros képviselik a jelenlegi felállásban, a dobos Mark Hernandez, a másodgitáros pedig a Testamentet és a Nevermore-t is megjárt Steve Smyth.

 

Hozzászólások 

 
#4 Equinox 2011-05-22 18:18
Elkezdtem számolgatni a napokat, ez bizony egy olyan koncert, amire thrash ínyenceknek ott kellene lenni!
Idézet
 
 
#3 Bay Area Thrasher 2011-05-21 09:36
Talán csak túl érzékenyen kezeltem a dolgot :)...Nekem ez a fajta zene jelent mindent, és oly sokáig voltak kisemmizve ezek a srácok. Nehezen viselem a legcsekélyebb őket érő negatív kritikát :D. Bocs! De ha úgy van, ahogy leírtad örülök Nektek!
Idézet
 
 
+1 #2 Draveczki-Ury Ádám 2011-05-21 05:42
Konkrétan egyedül a saját korábbi hírünkből control v-ztünk pár mondatot. Ez a hír egyébként arról szólt, hogy Gene állt be hozzájuk pár dátumra áprilisban két fesztiválra (a kapcsolódó cikkek között megtalálod). Amúgy meg egyelőre nincs is szó arról, hogy a beugrás több alkalomra szólt volna. Hol látsz olyat, hogy lehaknizenekaro ztuk őket??? Az, hogy a Thrash Of The Titans után évekig nem csináltak semmit, és utána a lemez megjelenéséig főleg csak fesztiválozgatt ak, TÉNY. Ha van zenekar, akiket biztosan nem akarunk bántani, hát az a Forbidden.

Most már csak az érdekelne, konkrétan mi bosszantott így fel egy húszsoros hírben...
Idézet
 
 
#1 Bay Area Thrasher 2011-05-20 23:23
Szépen össze control+C control+V-zted a cikket, de azért nehogy már le hakni zenekarozzuk őket, mert nem voltak egy fesztivál csapat sosem! Ez a zenekar szénné turnézta magát, mindvégig briliáns zenét felmutatva... mind hiába. Sok barátom és jómagam is, '86 óta figyeljük őket. A számtalan sikertelenség után tényleg feloszlottak, de érezni lehetett, hogy egy ilyen kaliberű csapat nem tűnhet el csak úgy. Talán most végre eljutnak oda ahová mindig is befértek !
Sok sikert nekik!
Ja.. és elfelejtetted be control+vzni, hogy Gene bácsi fogja kezelni a bőröket ideiglenesen.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.