Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szép lenne végre látni egy zenekart, amelyik tényleg nem tér vissza”

0304scottScott Ian a ’80-as évek eleje óta folyamatosan az Anthraxben játszik, de egy friss interjúban a régi nagy nevek visszatérését elemezte. A gitáros, akinek az S.O.D.-vel szintén volt egy ilyen nagy comebackje, semmi kivetnivalót nem lát benne, hogy a nagy csapatok anyagi okokból ismét összeborulnak.

A belga Alcatraz fesztivál stábja interjúvolta meg még a nyáron Scott Iant, és most mutatták be a beszélgetést. A rendezvényen a Twisted Sister is fellépett, így a csevegés gyorsan a nagy reunionök és búcsúturnék kérdésére terelődött. „Elhiszem, hogy ez az utolsó Twisted Sister-turné, meg az utolsó koncert, de ki tudja?”, fejtegette a témát Scott. „Nézd, ha két év múlva kapnak valami nagy ajánlatot, hogy lépjenek fel pár fesztiválon, és épp ráérnek, van rá esély, hogy ismét fellépnek majd. De szép lenne végre látni egy zenekart, amelyik azt mondja, hogy vége, és aztán tényleg nem tér vissza. De pénz beszél. Ha nagyon őszinte akarsz lenni ebben a kérdésben, a pénz az indok, amiért akármelyik zenekar is újra összeáll, különösen, ha stadionbandákról beszélünk. A Beatles mellett egyedül a Led Zeppelin nem állt össze ismét, csak egyetlen koncert erejéig. Megcsinálták azt az egy bulit az O2-ben, és utána jöttek be az ajánlatok. Hallottam ezekről egyet s mást, és bárki elképzelheti, micsoda elképesztő összegekről volt bennük szó. De nemet mondtak. Valahogy nem hinném, hogy Jimmy és Robert különösebben aggódna az anyagi helyzete miatt…”

Scott ugyanakkor totálisan megérti azokat, akik nem tudnak és nem is akarnak nemet mondani egy-egy busás ajánlatra. „Ha van rá lehetőséged, szerte a világon stadionokat töltesz meg, és mindez egy évet vesz igénybe az életedből, miért ne indulnál neki? Gyerünk! Hát hogyne lenne szórakoztató az ilyesmi? És ha a Zeppelin holnap bejelentené, hogy turnéra indulnak, mindannyian elmennénk megnézni őket. Rajongóként én is szeretném látni még egyszer, ahogy David Gilmour és Roger Waters ismét összeáll, és még egyszer nekiindul. Akad még néhány ilyen csapat. Sosem hittem volna, hogy a Faith No More összeáll majd, de visszatértek. Aztán ott van Steve Perry és a Journey. Miért ne? Csak még egyszer. Jó lenne egyszer még a KISS-t is Peter Criss-szel látni. Ahogy mondtam: még egy alkalommal.”

Az Anthrax Slayerrel és Death Angellel közös észak-amerikai turnéja a héten ér véget.

 

Hozzászólások 

 
-1 #6 TelekiPál 2016-10-28 14:23
Idézet - Levus76:
Ennek az arcnak komolyan már csak azért is jár a szája, mert van neki... :D

Az. Vén geci.
Idézet
 
 
-1 #5 Levus76 2016-10-28 13:40
Ennek az arcnak komolyan már csak azért is jár a szája, mert van neki... :D
Idézet
 
 
-5 #4 LiliMiciPanniSári 2016-10-26 21:39
egy Szléjjer Entrex Deszéndzsel karika jó volna jövőre nálunk is...mondjuk Reign in blood/South...Spreading/Among/State és az Ultra Violence/Frolic/Act albumokról szemezgetve....hülye gyerek ébresztő...csak álmodozol...jaaa..bocsánat
Idézet
 
 
+1 #3 Balla Gábor 2016-10-26 20:19
Úgy tűnik, az eredeti Sepultura Max és Igor Cavalerával sem fog visszatérni.☺
Idézet
 
 
+6 #2 notreadam 2016-10-26 18:14
Szerintem a Mötley ilyen lesz.
Idézet
 
 
+4 #1 wanderlust 2016-10-26 17:59
Pantera, TON :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.