Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Száz százalékosan megtisztult a ráktól Dave Mustaine

0121daveA Megadeth pénteki londoni koncertjén Dave Mustaine bejelentette: meggyógyult a daganatos megbetegedésből. Az idén 59 éves frontembernél tavaly diagnosztizáltak torokrákot.

Mivel januárban a Megadeth megkezdte európai turnéját a Five Finger Death Punch és a Bad Wolves társaságában, sejteni lehetett, hogy Dave Mustaine nincs rosszul, de a zenekar eddig nem tett közzé hivatalos nyilatkozatot a frontember állapotáról. Most azonban Mustaine maga közölte a csapat január 31-ei londoni koncertjén, hogy meggyógyult.

„Nagyjából egy évvel ezelőtt egy új lemezen dolgoztunk a tennessee-i Franklinben”, mondta a közönségnek Dave. „Fájni kezdett a torkom, így elmentem az orvoshoz, aki azt mondta: Dave, rákos vagy. Én meg: baszki, rákos vagyok! Sokkolt a helyzet. Először azt kérdeztem magamtól: félek? Aztán rájöttem: nem. Inkább kibaszottul dühös voltam. Felfüggesztettük a lemezkészítést, meg mindent. Kezelésre mentem. Ötvenegy sugárkezelésen és kilenc kemoterápiás kezelésen vettem részt. Mikor ezek befejeződtek, arra gondoltam: képtelen vagyok elfogadni, ha nem zenélhetek tovább, egyszerűen képtelen vagyok elfogadni… Ezért aztán imádkoztam, és tudom, hogy ti is sokan imádkoztatok értem. Imádkoztam minden nap, ahogy a Peace Sellsben is megmondtam már. A második lemez óta mondom… És minden nap rátok gondoltam. Meg a családomra. Erőt kaptam tőletek. Október 16-án pedig ismét orvoshoz mentem, aki azzal fogadott: száz százalékosan rákmentes a szervezetem.”

A turné hazai koncertje február 20-án lesz a Papp László Sportarénában. Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók. Részletek a koncertről itt.

 

Hozzászólások 

 
#6 rockart 2020-02-04 21:34
Mustaine mindig fölkelt eddig a padlóról, rák ide, vagy oda. Volt ő már újraélesztve is... Azon csodálkozom, hogy a kemotól nem hullott ki a haja. Az általában ilyenkor úgy tudom ki szokott, bár még nem voltam orvos. :-) Aztán lehet az öregnek olyan harcedzett sejtjei vannak, hogy 51 sugárkezelés, meg 9 kemo semmiség. -:) szerintem kaptak azok a sejtek fiatal korában erősebb, és károsabb anyagokat is. :-))) kinevették a kemot, lehet! :-) A viccet félre téve jó öreg az arca, de legalább él, és még van, remélhetőleg sokáig közöttünk. Természetesen február 20. kötelező program az Arénában, még ha kb. 1 órát is fognak játszani, vagy egy kicsivel többet.
Idézet
 
 
#5 Luciferkó 2020-02-04 13:24
Szuper, hogy ilyen sok tudósdoktor szereti a metalt és jár ide kommentelni. Ismerik a rengeteg féle daganatfajtát, az adott fajták kiújulási rátáját meg minden egyéb körülményt és mindig van véleményük. :) (gy.k. jelenleg 100%-ban rákmentes, nincs daganat, nincs tünet, ennyit állít) A komoly betegség után álló, tökéletesen ápolt arcú és arcszőrzetű, normális öltözetű frontember lehajléktalanoz ásáért pedig minden elismerésem.
Idézet
 
 
#4 Banános Joe 2020-02-03 20:30
Idézet - Józsika:
Ezen a képen Dave úgy néz ki mint egy hajléktalan :) Állítólag olyan nincs az orvostudományba n ezeknél a daganatos betegségeknél, hogy teljesen kigyógyult. lehet majd évekkel később máshol fog kijönni, megjelenni. Bár ne így legyen. Egy fasza koncertet és emezt várunk, nem mintha rosszak voltak ez előzőek.


Ennyi idő után meg pláne felelőtlenség ilyet kijelenteni, hogy 100%-ig "megtisztult" a ráktól. Az az bizonyos 5 év sem szent írás, amit ilyenre meg szoktak adni. Sajnos bármikor kiújulhat, vagy kijöhet máshol. Előtte is egészséges volt, aztán egyszer csak rákos lett... De remélem, tényleg meggyógyult és most már tényleg a zenélésre koncentrálhat minden erejével.
Idézet
 
 
#3 Józsika 2020-02-02 21:19
Ezen a képen Dave úgy néz ki mint egy hajléktalan :) Állítólag olyan nincs az orvostudományba n ezeknél a daganatos betegségeknél, hogy teljesen kigyógyult. lehet majd évekkel később máshol fog kijönni, megjelenni. Bár ne így legyen. Egy fasza koncertet és emezt várunk, nem mintha rosszak voltak ez előzőek.
Idézet
 
 
#2 csillus 2020-02-02 15:59
Nagyon megöregedett szegényke. :-(
Idézet
 
 
#1 kamikaze 2020-02-02 14:32
Végre egy jó hír, a sok haláleset után/mellett!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.