Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Számos zenekar eladásai csökkennek, a mieink viszont növekednek”

1031ndKetteringben stúdiózik a Napalm Death, akik ismét Russ Russell producerrel dolgoznak új albumukon. A lemez valamikor 2018 elején jelenhet meg.

Megkezdte a munkát következő nagylemezén a Napalm Death. Az albumnak egyelőre nincs címe, és a csapat a szokásos hozzáállással készíti. „Mindig ugyanúgy közelítünk egy-egy új anyaghoz”, mondta a Metal Waninak Mark „Barney” Greenway énekes még a munka megkezdése előtt pár héttel. „Nem arra gondolunk, hogyan fedezhetnénk fel végre a kereskedelmi siker receptjét, hanem egyszerűen megpróbáljuk összekombinálni az adott pillanatban legjobbnak érzett, legextrémebb ötleteinket. És szerintem egyre jobbak vagyunk, ha erről a keverékről beszélünk, amelyben egyszerre van jelen a Napalm nagyon tradicionális, gyors oldala, meg a kevésbé nyilvánvaló dolgaink, ez a poszt-punkos, zajos, avantgarde dolog. Szerintem ezen már nem nagyon vannak rések, és úgy tűnik, egyre több és több embert érdekel is a dolog. Tudom, hogy számos zenekar eladásai csökkennek, a mieink viszont növekednek.”

Barney egyúttal elárulta: a csapatnak továbbra is tagja Mitch Harris gitáros, akit 2014 vége óta közelebbről meg nem határozott családi kötelezettségei miatt John Cooke helyettesít a turnékon. „Mitch nem tudott velünk koncertezni az utóbbi időben, és őszinte leszek: nem tudjuk, változik-e a jövőben ez a helyzet, vagy sem. De nem vagyunk olyan emberek, akik egy ilyen szituációban valami drasztikusat lépnek, és nem látjuk helyrehozhatatlannak sem a dolgot. Szóval most dolgozunk a megoldáson, és igen, Mitch továbbra is a zenekar tagja. Ha a mostani állást nézzük, nagyon valószínű, hogy stúdiózni is fog velünk az albumon.”

A Napalm Death legutóbbi albuma, az Apex Predator – Easy Meat 2015 elején jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 castlereagh 2017-08-28 18:34
Ez egy imádnivaló banda, rohadtul szeretem őket, a mondanivalójuk mindig odavág, egyszerűen értelmes az üzenetük a dalaikban.
Azt tudtátok, hogy Barney iszonyat számítógépjáték kedvelő? Régebben olvastam, hogy egy ilyen boltban is dolgozott :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.