Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sykes: „Nem működött a projekt Portnoyjal”

John Sykes gitáros egyszerű indokot hozott fel arra, miért szállt ki hirtelen abból a projektből, amit Mike Portnoyjal és Billy Sheehannel alapítottak meg még tavaly, de jó hír, hogy ígéri: 2012-ben végre új zenékkel rukkol elő.

„A Mike Portnoyjal összerakott projekt egyszerűen nem működött", írja hivatalos honlapján Sykes. „Ettől még persze csakis a legjobbakat kívánom Mike-nak a jövőre nézve. Most folytatom a munkát az új lemezemen, és alig várom, hogy 2012-ben megjelentessek némi gyilkos új muzsikát."

Portnoy és Sheehan oldalán a pletykák szerint Richie Kotzen váltja Sykes-ot, aki a Facebookon nem zárkózott el a dolog elől. „Habár ötleteltünk a témán, egyikünk sem döntött még úgy, hogy nyilvánosságra hoznánk bármit is az együttműködéssel kapcsolatban, így az internetes pörgés meglepett minket. Mike-nak és Billynek is nagy rajongója vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a kollaboráció igazán érdekes eredményekkel járna", írta a gitáros.

A Portnoy – Sykes – Sheehan trió a hírek szerint egy teljes lemeznyi dalt demózott fel Kaliforniában. Egyelőre nem tudni, mi lesz ezeknek a sorsa.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2012-02-01 10:50
Nagy kár, hogy nem jött össze ez a giga formáció. Nagyon bíztam benne, hogy az egyik kedvenc gitárosom és dobosom végre olyat csinál, ami az idén megjelenő újdonságok közül a legjobban érdekel, erre tessék. Mert hiába jó gitáros Kotzen, az már egy egészen más történet lesz, mint amit egy Sykes, Portnoy, Sheehan trió alkotott volna. Már az összeállítás is ,,félelmetes" volt, ekkora játékosoknál már látatlanban is megelőlegeztem nekik, hogy akár az év egyik legnagyobb dobását csinálták volna. Most meg azért lehet szurkolni, hogy Sykes hozzá méltó kalibereket találjon, és jöjjön ki végre egy igazán jó lemezzel. Porti meg továbbra is elaprózza magát, mindhárom épp futó projektjében. Korábbi csapata, a DT közben meg nyomul ezerrel. Ahogy a friss bulijaik setlistjét böngészem, igen jó műsorral, több mint 2 órás programmal jönnek hozzánk is február 17-én az Arénába!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.