Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sürgősségire kellett szállítani a King's X frontemberét

0704dugKórházba kellett szállítani Doug Pinnicket a King’s X egyik észak-karolinai bulija után a hétvégén, mert ismét problémák támadtak a sérvével. Az énekes/basszert júliusban műtötték a problémájával, akkor a rajongók adták neki össze a pénzt a beavatkozásra.

„Tegnap este Charlotte-ban történt valami, ami a műtétemmel volt kapcsolatos”, írta Pinnick a történtek után. „Olyan súlyos fájdalmaim voltak, hogy azonnal a sürgősségire kellett szállítani a koncert után, amit alig tudtunk befejezni, de a közönség nagyon jó volt, így jól éreztük magunkat. Csalódott voltam, hogy a meet-and-greeten már nem lehettem ott, hiszen minden King’s X koncerten ez a kedvenc részem: találkozni mindenkivel. Ma már jobban vagyok, de szükség lesz még egy operációra, hogy rendbe hozzanak. Az orvos azt mondta, ha nem foglalkozunk a dologgal, akár életveszélyessé is válhat.”

Mivel Dougnak nincs egészségbiztosítása, évekig halogatta az egyébként fontos beavatkozást, és idén is csak azért tudott kés alá feküdni, mert a rajongók összeadták neki a szükséges összeget egy netes akció keretében.

A 63 éves Pinnick év elején két hozzá hasonlóan zseniális fekete muzsikussal adott ki lemezt, aktuális szólólemeze pedig szintén idén jelent meg Naked címmel. 

 

Hozzászólások 

 
#6 frincs 2013-11-26 14:33
Let's go and watch Sicko!
Idézet
 
 
#5 Vanishpower 2013-11-26 09:43
Most nem bunkóságból, de az, hogy van, hogy nem fizeti magának az egészség biztosítást?
Idézet
 
 
+3 #4 Zoli 2013-11-25 15:05
Jó, de hát csak be kéne fizetni, hogyha részesedni is akar az ember valamiből, ha úgy hozza a sors.
Idézet
 
 
+5 #3 frincs 2013-11-25 13:45
Ez nagyon durva. Evidens volt számomra, hogy nem annyira sikeresek mint pl. az AIC, de hogy alapvető létfenntartási gondjaik vannak, azt nem is sejtettem. Öröm látni, hogy odaát is megbecsülik a tehetségeket, nem csak idehaza. Hajrá Megasztár!

Kívánok mielőbbi felépülést, Mr. Pinnick!

Aki nem tudná, annak szólok, hogy idén két lemezt is kiadott a 3rd Ear Experience nevű csapat, soraiban Duggal, ill. Robbi Robbal (Tribe After Tribe). Az egyik instrumentális space-jam, a másikon meg mindketten énekelnek, talán az első Three Fish hihetetlen mágikus világára emlékeztet leginkább.
Idézet
 
 
+2 #2 T.G. Nagaarum 2013-11-25 13:15
"...Mivel Dougnak nincs egészségbiztosí tása..."
Mondjuk ez a dolog önmagáért beszél... Ez esetben nem az amerikai TB a hibás...
Divat szidni az amerikai TB-t, viszont szerintem az sem normális, hogy nálunk pl. mindenki kedvére teheti tönkre a saját egészségét, mert az ingyenes TB majd úgyis összerakja.
Az igazság, és a megoldás valahol a két rendszer között lehet.
Idézet
 
 
+5 #1 kéjsóvár bohóc 2013-11-25 09:53
Rajongók adtak pénzt a műtétjére! Neki nincs biztosítása vagy ha van is az semmire sem elég? Az amerikai e.ü. rendszer is megérne egy misét. Mielőbbi gyógyulást neki!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.