Shock!

március 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Súlyos sérülésekkel, de megúszta a végzetes balesetet Allen, Orlando és Cannata

Megsérült, de nincs életveszélyes állapotban az Adrenaline Mob három életben maradt tagja. A zenekar pénteken szenvedett súlyos közúti balesetet Floridában, amelyben David Zablidowsky basszusgitáros elhunyt.

0429amob

Súlyos sérülésekkel, de túlélte azt a közúti balesetet az Adrenaline Mob három életben maradt hangszerese, amely július 14-én, a floridai St. Petersburgbe tartva érte a zenekart. A 38 éves David Zablidowsky basszer életét követelő tragédia akkor következett be, amikor egy kamion irányt változtatott az úton, és elsodorta a banda buszát, amely defekt miatt vesztegelt a leállósávban. A baleset legsúlyosabb sérültje Janet Rains, a zenekar turnémenedzsere, aki jelenleg is kritikus állapotban van, de ugyanígy küzdenek két további stábtag életéért is. A többiek szintén mind megsebesültek, de nincsenek életveszélyben. Ezt Mike Orlando gitáros barátnője, Dana Griffo is megerősítette: mint a Facebookon fogalmazott, Orlando, Russell Allen énekes és Jordan Cannata dobos ugyan elég keményen összezúzták magukat, de megvannak.

„Egy olyan baleset részese voltam, amelyben életét vesztette egy kedves barátom és zenésztársam, David Z, és a csapatunk három tagja jelenleg is kritikus állapotban van”, írta a Facebookon Russell Allen. „Teljesen magam alatt vagyok, és hálás vagyok mindazért a szeretetért, amely szerte a világból sugárzik felénk. Kérem, imádkozzatok David családjáért ezekben a nehéz időkben, és azokért is, akik kritikus állapotban vannak.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.