Shock!

október 06.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Subscribe: új dal és nyárzáró koncert a Budapest Parkban

Relentless címmel megérkezett a legújabb Subscribe-dal. A zenekar augusztus 27-én a Budapest Parkban ad nagyszabású koncertet.

0817subscribe

Friss szerzeménnyel jelentkezett a Subscribe. Az új szám egyike az Odüsszeusz-tematikát felölelő sorozatnak, aminek két tétele korábban már megjelent. A zenekar a konceptanyagot hamarosan egy gyűjteményes EP formájában is kihozza, Tripsánszky „Tripo” Dávid pedig az összes dalhoz festményt is készít.

A Subscribe-ot legközelebb augusztus 27-én, a Budapest Parkban lehet elcsípni a Lazarvs és a Shell Beach társaságában, itt már hallható lesz az új dal is, illetve ezen a bulin emlékeznek majd meg egyik meghatározó albumukról, a Bookmarksról is. Ez a lemez tavaly volt tízéves, ennek kapcsán már terveztek visszatekintést, de a pandémia miatt ez akkor meghiúsult. Most amellett, hogy pár ritkábban játszott dalt is elővesznek legromantikusabbnak tartott anyagukról, fekete és arany dupla vinyl formájában is megjelentetik, ami limitált példányszámban a parkos koncerten lesz megvásárolható. Részletek a buliról itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.