Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Subscribe: dupla Müpa-buli a nagy érdeklődés miatt

Bő két hónappal a koncert előtt elfogyott az összes jegy a Subscribe Művészetek Palotájában tartandó különleges unplugged fellépésére. Ezért a Müpa felkérésére a zenekar úgy döntött, hogy június 19-én két koncertet is ad, az elsőt 17, a másodikat 20 órától. A zenekar új, Bookmarks című lemeze március végén jelenik meg, ám jövő hétfőtől már számos helyen letölthető.

A nagy érdeklődésre való tekintettel dupla Müpa-koncertet ad a Subscribe június 19-én. A 20 órás fellépésre már az összes jegy elfogyott, ezért aznap 17 órakor is tartanak egy különleges, áthangszerelt dalokból álló koncertet. A belépők árusítása hamarosan elkezdődik.

Időközben elkészült a zenekar harmadik, Bookmarks című nagylemeze, ami március végétől kapható a boltokban. Az a rajongó, aki már tűkön ül, és nem is ragaszkodik az album fizikai változatához, március 14-től, azaz jövő hétfőtől letöltheti a dalokat. A számok több oldalról leszedhetőek, többek közt a nagy mobilcégek zeneáruházaiból. A lemez első videoklipje is kész, ami a Bookmarks nyitódalához, az Anxiety Found Shape In Contradictions (Act. II.) című számhoz készült. A kliphez a tavaly decemberi, A38-as koncertek felvételeit használták fel.

A lemezbemutató turné április 8-án indul Debrecenből, érinti Keszthelyt, Tatabányát, Nyíregyházát, Szegedet, Veszprémet, Kecskemétet, Dunaújvárost, Szolnokot, Pécset, Zalaegerszeget, Dunaszerdahelyet és Zentát. A budapesti fellépés április 22-én lesz a Dürer Kertben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.