Shock!

április 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdiózik az Arch Enemy

Megkezdte új lemezének felvételeit az Arch Enemy. A világ egyik legsikeresebb melodikus death metal gépezete egy dél-svédországi stúdióban látott neki a munkálatoknak, méghozzá producer nélkül. A hangmérnöki feladatokkal a Doomsday Machine-en már bevált Rickard Bengtssont bízták meg.

„Nagyon kreatív és inspiráló időket töltöttünk a lemez megírásával", mondta a stúdióból Daniel Erlandsson dobos, aki már rögzítette is saját sávjait. „Az új dalok hallatán mindez teljesen nyilvánvaló lesz. Az anyag nagyon változatos, roppant dallamos és szélsőségesen súlyos dolgok egyaránt vannak benne. Nincs hiány gyilkos riffekből és összetett gitármunkából sem, az Amott tesók ismét előrukkoltak néhány óriási, de egyben nagyon fifikás ötlettel..." Erlandsson azt is elárulta, hogy a lemezen szereplő dalok némelyike a leggyorsabbak közé tartozik, amiket csak valaha is rögzített, de a tempókat tekintve is széles skálán mozognak az új témák.

Ez lesz az Arch Enemy első stúdióanyaga a 2007-es Rise Of The Tyrant óta. További jó hír, hogy a 2009-es budapesti buli után jövő júniusban ismét Magyarországon köszönthetjük majd a bandát a 2011-es Metalfesten. Mike Amott-tal készített másfél évvel ezelőtti interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 Szikla Joe 2010-12-28 16:56
Örömteli hír!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.