Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdiózik a Nile

0214nileMegkezdte a stúdiómunkát új lemezén a Nile. A 2019-re várható új album az első lesz a sorban Brian Kingsland énekes/gitárossal.

Egy rövid facebookos stúdióvideóval tudatta a táborral a Nile, hogy megkezdték a stúdiózást jövőre várható új nagylemezükkel. A csapatban tavaly komoly változások történtek, hiszen Dallas Toler-Wade helyére Brian Kingsland került, aki szerzőként is komolyan belefolyt a dalszerzésbe. „Brian mindenképpen emelte a szintet. Sok hatása van, a metal mellett többek között sok komolyzenei is…”, mondta még korábban Karl Sanders, a csapat főnöke. „És mindketten egyformán imádjuk a Beatlest, akik elképesztően jó dalszerzők voltak. Csodálatos tud lenni, amikor előszedsz egy akkordot, ami lehet, hogy nem pont megfelelő az adott hangnemhez, de ha jól alkalmazod, mégis gyönyörű lesz. Brian nagyon mélyen beleásta magát az efféle megoldásokba. Nagyon izgatott vagyok a csapat jövője miatt.”

A lemezen természetesen Sanders, Brad Parris basszer és Kingsland egyaránt énekel majd. „Brian nagyon tehetséges énekes, és most ismét olyan tripla énektámadásokban gondolkodunk, amilyenek az utóbbi években már nem nagyon voltak nálunk. De most megosztjuk az énektémákat hárman, és így nagyon kiegyensúlyozott, érdekes a végeredmény. Ennek is nagyon örülök”, mondta Karl.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 Thasaidon 2018-12-11 11:25
VVVÁÁÁÁÁÁÁ!!!! JESSSSSSSZ!!!!! ^_^ Nagyon kíváncsi vagyok! :-) Brian igen jó benyomást tett rám a februári koncerten, és nagyon bejött az orgánuma. Remélem, hogy valami nagy-nagy faszaság fog ebből kijönni. A What Should Not Be Unearthed nálam sem igazán talált be, pedig igencsak szépen aprítanak benne.
Idézet
 
 
#2 Fotelrokker 2018-12-10 23:38
Idézet - Kötelező_név:
Abszolút kedvenc zenekarom volt az utolsó lemezig. Azt nem tudom megismerni, megemészteni. Egyszerűen nem tudok felidézni egyetlen pillanatot sem, pedig próbálkoztam vele.

Sajnos nem várom a lemezt sem, amióta Dallas nincs már nem a régi!


Egyetértek maximálisan, de ne feledjük hogy az első lemezen sem volt jelen Dallas TW... Én azért adok nekik egy esélyt.
Idézet
 
 
#1 Kötelező_név 2018-12-10 22:41
Abszolút kedvenc zenekarom volt az utolsó lemezig. Azt nem tudom megismerni, megemészteni. Egyszerűen nem tudok felidézni egyetlen pillanatot sem, pedig próbálkoztam vele.

Sajnos nem várom a lemezt sem, amióta Dallas nincs már nem a régi!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.