Shock!

május 14.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stryper: két teljes dal a No More Hell To Pay lemezről

Elkészült a No More Hell To Pay című dal videóklipje a Stryper november 4-én érkező, hasoncímű új nagylemezéről. Az amerikai white metalosok friss albumáról egy másik dal is meghallgatható Revelation címmel.

„A No More Hell To Pay jelzi a fennállásunk harmincadik évfordulóját, és micsoda utazás volt ez!", mondja Michael Sweet énekes/gitáros, aki egyben a lemez produceri teendőit is ellátta. „Ez a tizenegyedik kiadványunk az 1984-es The Yellow & The Black Attack óta, és talán a legjobb albumunk is egyben. Hogy miért? Mert ott van rajta minden, amit csak várhatsz egy Stryper lemeztől: a minőségi énektémák, a sokrétegű vokálharmóniák, bőséges gitárszólók, húzós dob és basszus, és egy olyan energiaszint, amit a legdicsőségesebb napjaink óta nem sikerült ilyen formában lemezbe öntenünk. Az üzenet pedig legalább ennyire fontos, hiszen reményt és inspirációt meríthet belőle mindenki, aki meghallgatja. Ha Stryper rajongó vagy, büszke leszel majd erre. Ha nem, akkor vigyázz, mert könnyen azzá válhatsz!"

0823strypercAz albumra a saját szerzemények mellett egy Jesus Is Just Alright című ismert amerikai gospel is felkerül, amely eredetileg 1966-ban jelent meg a The Art Reynolds Singers tolmácsolásában, de azóta a The Byrds és a The Doobie Brothers is feldolgozta.

A dallista az alábbi:

01. Revelation
02. No More Hell To Pay
03. Saved By Love
04. Jesus Is Just Alright
05. The One
06. Legacy
07. Marching Into Battle
08. Te Amo
09. Sticks & Stones
10. Water Into Wine
11. Sympathy
12. Renewed

A kiadó a Frontiers lesz, két teljes dal, illetve egy összesített előzetes alább meghallgatható/tekinthető. Michael Sweettel hamarosan egy interjút is olvashattok a Shock! hasábjain.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.