Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Straight To Hell: új klip Ozzy Ordinary Man albumához

Ordinary Man címmel jelenik meg hamarosan Ozzy Osbourne új nagylemeze. Az Andrew Watt producer/gitárossal, Duff McKagan basszerrel és Chad Smith dobossal felvett albumról most a Straight To Hell című dalhoz is klipet forgattak.

1108ozzy

Újabb látványos klippel jelentkezett Ozzy Osbourne, aki a Slash vendégszereplésével rögzített Straight To Hellhez forgatott videót. Ozzy új lemeze, az Ordinary Man valamikor az év elején jön ki az Epic kiadónál, és csaknem tíz teljes évvel követi a sorban a legutóbbi Screamet, amely 2010-ben jött ki. Az új anyag Ozzy és a rapper Post Malone nemrég megjelent közös dala, a Take What You Want hátán formálódott ki. „Soha nem is hallottam még a srácról”, mondta korábban a kollaborációról Ozzy. „Viszont szerette volna, ha éneklek a dalában, én meg elvállaltam. Végül egyik dologból következett a másik, és elkezdtem egy új album felvételeit Post Malone producerével, Andrew Watt-tal. Csak kilenc dalról van szó, de ez volt a katalizátor ahhoz, hogy odáig jussak, ahol jelenleg tartok. Ha nem készítettem volna el ezt a lemezt, még mindig azon görcsölnék, hogy örökké csak itthon fekszem majd. Baromira hiányzott már a zene, a rajongóim pedig nagyon lojálisak, ők a legjobbak. Amíg nem kezdtem bele a lemez elkészítésébe, azt hittem, meghalok. De így végre felkeltem a seggemről.”

Andrew Watt gitárosként pár éve Glenn Hughesszal és Jason Bonhammel zenélt a California Breedben, azóta pedig sikeres produceri pályát futott be. Az új Ozzy-lemezen nemcsak társszerzőként és zenei rendezőként, hanem gitárosként is szerepel, de a többi hangszeres sem ismeretlen: basszusgitáron Duff McKagan (Guns N’ Roses), a dobokon Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) nyomul. A május végén startoló észak-amerikai turnén ugyanakkor ismét Zakk Wylde gitározik majd az énekes oldalán, és nincs okunk azt feltételezni, hogy Ozzy búcsút intett volna az utóbbi években jól bevált szólóbanda többi tagjának, azaz Rob „Blasko” Nicholson basszernek, Tommy Clufetos dobosnak és Adam Wakeman billentyűsnek. Ozzy eredetileg már 2020 tavaszán nekivágott volna a Judas Priest vendégeskedésével, a No More Tours 2 körút pótlásaként, ám az énekes nyakműtét miatti lábadozása miatt a turnét másodszorra is el kellett halasztani. Az állomásokat nemrég újra lekötötték: ennek értelmében az első buli október 23-án lesz Newcastle-ben, és december 7-én, Helsinkiben zárul majd a menet. Magyarországhoz legközelebb november 13-án, a prágai O2 Arenában, illetve november 16-án, a bécsi Stadthallében lehet majd elcsípni a párost.

További információk az új anyagról remélhetőleg hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.