Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stonedirt: nézd meg a Hellectric Steel klipjét!

Elkészült a Stonedirt új videoklipje a Hellectric Steel című dalra, ami a hamarosan megjelenő Inherited Fever lemezen lesz majd hallható. Az album legkésőbb 2012 januárjában biztosan napvilágot lát, a zenekar egyelőre a kiadói hátteret tisztázza.

Az Inherited Fever anyaga már a nyáron elkészült: Tarjányi Endru énekes, Kemencei Balázs gitáros, Kamarás Szilárd basszusgitáros és Ifju Boldizsár dobos február végén kezdte meg a felvételeket a Perfect Noise stúdióban Koncz Mátyás irányítása alatt, és június végén fejezték be a munkálatokat. „Régóta szeretnénk összerakni egy olyan lemezt, ami konkrét meghatározása annak amit számunkra a METAL jelent", írta akkor a csapat. „Úgy érezzük, ez most sikerült is. Továbbra is maradtak a groove-ok, és az a típusú déli hangulat, ami mindig is meghatározó eleme volt a zenekarnak, de minden eddiginél nyitottabban álltunk a kérdéshez, és nem állítottunk korlátokat magunk elé. Ami fontos szempont volt még, hogy azokat a hatásokat, amik nekünk meghatározóak voltak a '90-es években egyfajta modern hangulattal ötvözzük. A lemez hangzásában is erre törekedtünk, hogy egyszerre legyen old school, de modern is. Ennek eredményeképp szerintünk egy elég kíméletlen és agresszív anyag született, amit Inherited Fever névre kereszteltünk, utalva ezzel is a láng továbbvitelére."

A Stonedirt emellett nagyban készül egy tervezett Black Sabbath estre is, amiről hamarosan szintén további információk várhatók.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.