Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Steel Panther: közeleg a gigaturné, itt a videoklip

A Def Lepparddal és a Mötley Crüe-vel közös brit turné előestéjén előrukkolt új videójával a Steel Panther. Michael Starrék az If You Really, Really Love Me-hez forgattak klipet a frissen megjelent második lemez dalai közül.

A Steel Panther kettes albuma, a Balls Out a banda szintjén igen komoly sikernek tűnik: a lemez az első héten 12 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban, és a Billboard-lista 40. helyén nyitott – hasonló műfajú albumnak a régi nagy sztárokat, így a Mötley Crüe-t, a Def Leppardot vagy a Rattet leszámítva az utóbbi évtizedben nem igazán sikerült ilyen magas pozíciókat elérnie a listán (példának okáért az új Whitesnake is csak a 49. helyig jutott idén tavasszal, Sebastian Bach pedig már a 73. pozíciót is hatalmas sikerként tálalta mindenfelé). A most bemutatott If You Really, Really Love Me klipet Michael Alperowitz rendezte, aki korábban dolgozott már a Bloodhound Ganggel, a Godsmackkel és magával Vanilla Ice-szal is.

A zenekar már nagyban gyúr arra a Def Lepparddal és a Mötley Crüe-vel közös hatállomásos körútra, amely december 6-án kezdődik Birminghamben és 14-én zárul Londonban, a Wembley Arenában. A Mötley augusztus elején fejezte be minden képzeletet felülmúlóan sikeres amerikai turnéját a Poison és a New York Dolls társaságában, a Def Leppard pedig még szeptember végéig járja az Egyesült Államokat a Hearttal. „Igazi megvalósult álom lesz a Leppel és a Crüe-vel együtt nyomatni a rockot", lelkendezett korábban Michael Starr, azaz Ralph Saenz énekes. „Az egész év legjobb csomagja lesz ez, már csak meg kell tanulnunk hozzá az új lemezünk dalait..."

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 kihaeennem 2011-11-19 11:25
Idézet - pé:
Miért öltöznek úgy és sminkelik magukat mint egy nő?


Poénból.
Idézet
 
 
-7 #2 2011-11-19 08:26
Miért öltöznek úgy és sminkelik magukat mint egy nő?
Idézet
 
 
-6 #1 Mr. Cool 2011-11-18 16:55
Ez a szám mondjuk elég vérszegény...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.