Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Steel Panther: hamarosan jön a harmadik nyelvcsapás

Stúdióban dolgozik harmadik teljes nagylemezén a Los Angeles-i Steel Panther, akik a dobokat és a ritmusgitárokat már teljes egészében rögzítették az egyelőre cím nélküli anyaghoz. A megjelenés még idén várható.

Teljes egészében felvette a dobtémákat Darren „Stix Zadinia” Leader dobos, illetve a ritmusgitárokat Russ „Satchel” Parrish gitáros a Steel Panther harmadik albumához, ami még valamikor ebben az évben megjelenik. A következő héten Travis „Lexxi Foxx” Haley basszeren van a sor, majd Ralph „Michael Starr” Saenz énekes teszi fel a koronát a felvett művekre az énektémákkal és a csapat esetében sarkalatos szövegekkel. Egyelőre nem tudni, hogy az olyan megírt, de az eddigi anyagokról lemaradt dalok ide végül felkerülnek-e majd, mint a Tongue Punch In The Fart Box vagy a Summertime.

A Steel Panther legutóbbi kiadványa egy British Invasion című élő DVD volt szeptemberben, amit a híres londoni Brixton Academyn rögzített a csapat 2010-ben, vagyis még a kettes számú, tavalyelőtti Balls Out lemez megjelenése előtt. A zenekar áttörését mutatja, hogy a legutóbbi album már az első héten 12 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban, és a Billboard-lista 40. helyén nyitott – hasonló műfajú albumnak a régi nagy sztárokat, így a Mötley Crüe-t, a Def Leppardot vagy a Rattet leszámítva az utóbbi évtizedben nem igazán sikerült ilyen magas pozíciókat elérnie a listán.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #2 Wildhearted 2013-02-26 23:35
Zeneileg alázzák mindened ...
Idézet
 
 
-5 #1 the raven 2013-02-25 08:19
Csak azt tudnám,hogy lehet ilyen rongyokat felvenni...mint valami travi bagázs,komolyan ,80-as években is hányni tudtam ettől a műfajtól,most pláne....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.