Shock!

augusztus 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Startol a Road turnéja, jön a lemez, bemutattak róla még egy új számot

1018roadxcNovemberben jelenik meg a domoszlói Road új nagylemeze. Az album a M.A.T.T. címet kapta, és az igen súlyos, sokakat meglepő első videó után most egy újabb dal is meghallgatható róla Egy család vagyunk (Veletek) címmel.

November 20-án jelenik meg a Road új albuma, a M.A.T.T., amelyre Molnár Mátéék kivétel nélkül izgalmas dalokat ígérnek, és tekintve az elsőként bemutatott Kettő bennem az én meglepően súlyos, a zenekar tipikus megoldásaitól igencsak eltérő megközelítését, el is hisszük nekik, hogy valami magukhoz képest radikálissal készülnek az anyagra. A most bemutatott második előzetes szám, az Egy család vagyunk (Veletek) ugyanakkor hagyományosabb darab.

A Road legutóbbi lemeze Tegyük fel... címmel jelent meg 2013 tavaszán. A zenekar új anyagának borítóját Borbás Róbert készítette, az őszi turné pedig egy bemelegítő bulival kezdődik november 14-én, Kazincbarcikán. A fővárosi lemezbemutató november 20-án lesz a Barba Negrában, ezen kívül 21-én Kiskunfélegyházán, 27-én Sopronban, 28-án Szombathelyen, december 4-én Debrecenben, 11-én Kisújszálláson, 12-én Nyíregyházán, 18-án Miskolcon, 19-én pedig Hatvanban lehet megnézni őket.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.