Shock!

június 22.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Ősszel most már tényleg kijön a Fates Warning új albuma

0323fwÁprilistól most már biztosan stúdiózik a Fates Warning legénysége, a zenekar kilenc év óta első stúdióalbuma pedig ősszel jelenik majd meg az InsideOut kiadónál. Jim Matheosék ezt követően novemberben az Egyesült Államokban kezdik meg a koncertezést az anyaggal.

A Fates Warning utoljára 2004-ben adott ki albumot FWX címmel. A főnök Matheos a Shock!-nak adott tavaly februári interjújában még 2012 év végi, 2013 eleji lemezmegjelenést valószínűsített, amiből végül 2013 ősze lett, és mivel már a turnét is lekötötték, ezúttal szerencsére van is rá esély, hogy ezen már ne változtassanak… A zenei irányvonalról egyelőre nem tudni semmit, csak az derült ki korábban, hogy az albumhoz megírt első téma több mint hét perc hosszúságú. A zenekar felállásában nincs változás az utóbbi évek összeállításához képest, Ray Alder az énekes, Matheos mellett Frank Aresti gitározik, a basszer Joey Vera, a dobos pedig Bobby Jarzombek.

A csapat tavaly márciusi budapesti koncertjéről itt olvashatsz, Ray Alder énekessel a buli napján készített interjúnkat pedig itt találod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 loup 2013-03-23 13:39
Nagyon jó hír! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.