Shock!

szeptember 27.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Spirits Of Fire: az első dal Ripper, Caffery, DiGiorgio és Zonder új bandájától

Február 22-én jelenik meg a Frontiersnél a Spirits Of Fire első lemeze, amelyről az első dal is meghallgatható most. A csapat tagjai Tim Owens, Chris Caffery, Steve DiGiorgio és Mark Zonder.

1116sof

A klasszikus Judas Priest és a Savatage metszéspontjában helyezkedik el zeneileg a Spirits Of Fire, akik jövő év elején hozzák ki első lemezüket a Frontiers gondozásában. A zenekarban Tim „Ripper" Owens énekes (Judas Priest, Iced Earth, Charred Walls Of The Damned), Chris Caffery gitáros (Savatage, Trans-Siberian Orchestra), Steve DiGiorgio basszer (Testament, Death, Sadus) és Mark Zonder dobos (Fates Warning, Warlord) egyesítette erőit, producerként és dalszerzőként pedig a Bruce Dickinson és Rob Halford mellől is ismert Roy „Z" Ramirez is besegített nekik. „Azok a csapatok voltak a fő hatásaim ezen a lemezen, amelyekben játszottunk és jelenleg is játszunk", mondja Caffery. „Olyan dalokat akartam írni, amik bejönnének a Priest-, Savatage-, Testament- és Fates Warning-rajongóknak, de azzal együtt, hogy meglegyen a saját egyéniségük is. A Judas Priesten nőttem fel, és több mint harminc éve dolgozom Jon Olivával, illetve Paul O'Neill-lel a Savatage-ban és a Trans-Siberian Orchestrában, szóval számomra teljesen természetesek ezek a hatások. Az összes említett bandának rajongója vagyok."

spiritsoffire_cA lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Light Speed Marching
02. Temple Of The Soul
03. All Comes Together
04. Spirits Of Fire
05. It's Everywhere
06. A Game
07. Dispensable
08. Meet Your End
09. Never To Return
10. The Path
11. Alone In The Darkness

A Light Speed Marching dal máris meghallgatható. Egyelőre nem tudni, hogy a Spirits Of Fire turnézni is tervez-e, vagy csak egy újabb Frontiers-stúdióprojektről beszélünk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.