Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sons Of Apollo: ma este Budapest, 2020-ban új album

Ma este Budapesten koncertezik a Sons Of Apollo. Jeff Scott Soto egy friss interjúban most elárulta: a jelenlegi tervek szerint a szupergroup jövőre új lemezt is készít, igaz, utóbbi 2020 előtt nem nagyon jelenhet meg.

0403soa

Tavaly jelent meg a Sons Of Apollo első lemeze, a Psychotic Symphony, amelynek folytatásán hamarosan elkezdi a munkát a soraiban Jeff Scott Sotót, Mike Portnoyt, Bumblefootot, Billy Sheehant és Derek Sheriniant is ott tudó zenekar. „Még nem tudjuk, hogy szól majd a lemez”, mondta az énekes a Midlands Metalheads Radiónak. „Akkor sem tudtuk, milyen lesz maga a zene, amikor elkezdtük ezt az egészet. Azzal persze tisztában voltunk, nagyjából milyen erősségekkel rendelkező albumot kell készítenünk, és azt is, hogy milyen szinten, de a dalokat illetően fogalmunk sem volt róla, mi sül majd ki a dologból. Egyszerűen csak összeállt a kép. A következővel ugyanez az ábra. Annyit tudunk, hogy méltó továbblépésre van szükség, nem pusztán a folytatásra. Szerintem mindenképpen hallani lehet majd rajta, hogy most már egy évet zenéltünk együtt igazi egységként, valódi zenekarként, mert előzetesen ugye csak összejöttek ezek a kiváló nevek és tehetségek. Az most a legjobb ebben, hogy az összegyűjtött közös tapasztalatainkkal akárhová eljuthatunk zeneileg, tényleg.”

Soto konkrétan elárulta: a zenekar jövőre új lemezt is készít, de 2020 előtt nem valószínű, hogy megjelenik az anyag, mivel akkor érnek majd rá mindannyian. „Amikor elkötelezzük magunkat egy album vagy egy turné iránt, fontos, hogy mindenki száz százalékosan csak arra koncentráljon. Most is így volt ez Billy kivételével, akinek a Mr. Big kötelezettségeinek is eleget kellett tennie, különösen Pat Torpey halálának fényében. 2019-ben felveszünk majd egy új lemezt, de nem olyan ütemezéssel fog megjelenni, mint az előző, akkor ugyanis két hónap is kútba esett a kötelezettségeim miatt a Trans-Siberian Orchestrával. Kijött a lemez októberben, és rögtön útnak is kellett volna indulnunk vele, viszont novembert és decembert elveszítettük miattam. Szóval úgy gondolom, hogy még ha mondjuk jövő nyáron be is fejezzük magát az albumot, akkor sem valószínű, hogy 2020 eleje előtt megjelenne, mert egyszerűen csak akkortól fogva tudjuk magunkat teljes egészében a turnéztatásának szentelni. Így kaphatja meg a lemez azt a promóciót, amit megérdemel.”

A Sons Of Apollo ma este Budapesten, a Barba Negra Trackben koncertezik Kip Winger társaságában. Érdemes a bulira időben érkezni, Winger ugyanis már 18.30-kor színpadra lép, a főattrakció pedig 20.00-tól zenél. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 gallus 2018-09-18 00:43
...és megérte várni rá! Szenzációs koncert volt, köszönjük Fiúk! :))))
Idézet
 
 
#1 gallus 2018-09-17 14:44
Nagyon várom már! :)))))))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.