Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sonata Arctica és Behemoth a Rockmaratonon

1205behemothA Behemoth és a Sonata Arctica fellépése már biztos a jövő évi Rockmaratonon. A fesztivál 2016-ban tíznaposra hízik, és ismét a Szalki-szigeten talált otthonra Dunaújvárosban.

„2016. július 8. és 17. között a Dunaújváros melletti Szalki-szigeten kerül megrendezésre a világtörténelem leghosszabb rockfesztiválja, a 10 napos Rockmaraton”, jelentették be a szervezők a múlt héten. „A maratoni nyaralást és mulatást egy hangulatos, árnyékos kemping, saját strand és közel 150 zenekar teszi majd felejthetetlenné. A jövő héttől naponta jelentjük be a külföldi és hazai headlinereket, a jegyelővétel és a weboldalunk december elején indul! Lesz külön tíznapos, hétnapos, sőt, hétvégés és két hétvégés bérlet is elővételben. Egy hétvégével toldottuk meg a fesztivált, szóval ugyanúgy öt munkanapot fog érinteni.”

A napokban már az első két fellépő neve is kiderült: a finn Sonata Arcticát és a lengyel Behemothot egyaránt meg lehet majd nézni a feszten. Kíváncsian várjuk a további bejelentéseket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.