Shock!

április 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Sok változáson, fejlődésen mentek át a nóták, mindenképpen hallatszik, kitől mi érkezett”

Új szupergroup formálódott a Sons Of Apollo romjain: Derek Sherinian és Ron „Bumblefoot" Thal a Whom Gods Destroyban folytatja tovább, bevallottan előző közös csapatuk nyomdokain. A zenekartól most újabb dal hallgatható meg.

1213wgd

Whom Gods Destroy néven alapított zenekart a Mike Portnoy Dream Theaterbe történt visszatérése miatt leállt Sons Of Apollo két tagja, Derek Sherinian billentyűs (lásd még Black Country Communion, korábban többek között Dream Theater, Alice Cooper) és Ron „Bumblefoot" Thal gitáros. A páros deklaráltan a Sonsban vitt irányra építkezik új társaikkal, azaz Dino Jelusick énekessel (Animal Drive, Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra), Yas Nomura basszerrel és Bruno Valverde dobossal (Angra). A formáció első nagylemeze Insanium címmel jelenik meg március 15-én, az InsideOut gondozásában. „Derekkel 2020-ban kezdtünk új zenéket írni – mondja Thal. – Nem sokkal később Dino, aztán Yas és Bruno is becsatlakozott. Mindenki bedobta az ötleteit, építettük és újraépítettük a whomgodsdestroy_cdalokat, és idén júniusra összeállt a lemez. Sok változáson, fejlődésen mentek át a nóták, mindenképpen hallatszik, kitől mi érkezett, de összességében a dallamos muzsikák és az intenzív, súlyos, progos zenék keveréke a végeredmény."

A dallista az alábbi lesz:

01. In The Name Of War
02. Over Again
03. The Decision
04. Crawl
05. Find My Way Back
06. Crucifier
07. Keeper Of The Gate
08. Hypernova 158
09. Insanium

Az In The Name Of War és az Over Again már ismert, most a Crawl is meghallgatható. „Ezzel a két dallal állt össze, milyen irányba megyünk majd – mondták még az elsőként bemutatott tételekről. – Furcsán frazírozott verzék, dallamos refrének, erős szöveg, nagy harmóniák, kattant szólók és rengeteg energia jellemzi a zenét.” Bumblefoot egyébként az Art Of Anarchyban is egy másik Sons-taggal, Jeff Scott Soto énekessel zenél tovább.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.