Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Snakestate: megérkezett a második dal a Morgoth visszatérő albumáról

0115morgoth

Snakestate címmel még egy új dalt tett közzé a németh Morgoth. A banda visszatérő lemeze, az Ungod március 30-án jelenik meg.

A már ismert Black Enemy mellett most egy Snakestate című szám is az év egyik leginkább várt visszatérő albumáról, a Morgoth Ungodjáról, amely március 30-án jön ki a Century Mediánál. Az Ungod a német death metalosok első albuma lesz az 1996-os Feel Sorry For The Fanatic óta, és itt debütál új frontemberük, a tavaly ősszel távozott Marc Grewe helyére állított Karsten „Jagger” Jäger is. A lemezre tizenegy szám kerül fel, amelyeken két éve dolgozik a csapat: a munka még az eredeti frontemberrel, Marc Grewe-vel kezdődött meg, akinek a helyére ősszel – az okok különösebb részletezése nélkül – a Disbeliefből ismert Karsten „Jagger” Jäger érkezett, az albumon és az alábbi dalban már az ő hangja hallható.

0130ungod„A célunk az volt, hogy igazi, Morgoth-stílusú death metallal álljunk elő, ami áthidalja a Cursed és az Odium közötti űrt”, mondja a csapat. „Reméljük, sikerült elérnünk ezt, és a támogatóink, barátaink elégedettek lesznek a végeredménnyel.”

Az album producerei Jörn Michutta és Matthias Klinkmann voltak, a frissen bemutatott borítót pedig Seth Siro Anton, a görög Septicflesh főnöke készítette. „Nagyszerű élmény volt Sethtel dolgozni a borítón”, mondja a zenekar. „Tisztában voltunk vele, hogy nem lesz túl egyszerű az Ungod címhez valami olyan dizájnt alkotni, ami egyszerre erőteljes, brutális és esztétikus is egyben. Kaptunk pár jó javaslatot a borítóra, de Seth koncepciója egyszerűen tökéletesen jelenítette meg, ami már eleve ott élt a fejünkben. Kicsit leegyszerűsítve úgy fogalmazhatnánk meg a lényeget, amint Isten megfullad az ürességben, megöli saját teremtményét, és istentelenné válik – az Antikrisztus hajnala ez.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 Flagellator1974 2015-02-26 19:03
Az "ének" olyan van Drunen-es. A többi egész jó!
Idézet
 
 
#2 Habbak 2015-02-25 19:14
A zene nem rossz, de az énekkel nem vagyok kibékülve.
Idézet
 
 
+2 #1 Tulus 2015-02-25 14:58
Old School Death Metal forever \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.