Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Snakes In Blossom címmel jelenik meg jövőre az új Angertea

0925angerteaNagyban dolgozik ötödik nagylemezén az Angertea. Az album jövőre kerülhet a boltokba, és ugyan egyelőre még nem tudni, hogy egy amerikai vagy egy finn kiadóval dolgoznak majd Mihály Gergőék, már nagyban folynak a tárgyalások a gyakorlati paraméterekről is.

„A mostani trendekkel ellentétben mi az Angertea-vel sokak bánatára, meg reméljük, azért pár ember örömére nem oszlunk fel!”, áll a zenekar közleményében. „Annyira nem, hogy már egy hónapja készítjük az ötödik nagylemezünket, ami Snakes In Blossom címmel fog kijönni. Az album jövőre, a zenekar huszadik születésnapján fog megjelenni világszerte vagy egy amerikai, vagy egy finn kiadónál. Még bármi lehet, de bizonyos tárgyalások már folynak…” A gitárokat és a dobokat már felvette a csapat a szegedi Black Hole Sound stúdióban Vári Gábor producerrel, a basszust és az éneket októbertől rögzítik. „Úgy tűnik, hogy egy kifejezetten izgalmas időszak áll előttünk, főleg, hogy az ősszel a lemezfelvétel mellett szénné is turnézzuk a seggünket!”

A bandát holnap a Dürerben is el lehet csípni az Omega Diatribe, a Room Of The Mad Robots és a The Foreheads társaságában, mindössze 1000 forintért. További részletek itt. Alább bele lehet tekinteni a gitár- és dobfelvételekbe is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.