Shock!

április 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot: lemez nem, Sonisphere igen

Habár Corey Taylor cáfolta Joey Jordison készülő új lemezről szóló kijelentéseit, mégis beindulni látszik a Slipknot gépezet: a zenekar hivatalosan is bejelentette, hogy jövő nyáron az európai Sonisphere fesztiválokon játszanak majd.

„Mindannyian várjuk, hogy Európában töltsük a nyarat. Ez a turné csak rólunk és a rajongóinkról szól majd: emléket állítunk testvérünk, Paul Gray életének és örökségének. Az ajtó nincs sem nyitva, sem zárva: a turné lényege, hogy felgyújtsuk. Viszlát nyáron!", áll a banda hivatalos közleményében.

Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, Joey Jordison dobos a héten már a készülő és 2012-ben esedékes új albumról nyilatkozott a Billboardnak, a kását azonban a jelek szerint nem eszik olyan forrón. A jelenleg másik bandájával, a Stone Sourrel foglalkozó Corey Taylor énekes némileg ellenkező álláspontra helyezkedett kollégájával. „A közeli terveim között nem szerepel új Slipknot album", írta szerdán a Twitteren Corey. „Koncertek? Talán. Album? Nem. Ami Joey nyilatkozatát illeti, mondott valamit, és vállalta, hogy az megjelenjen nyomtatásban. Rajta kívül ettől még öt ember jut eszembe ebből a bandából, aki nem írt és nem hallott semmit."

A jövő évi Sonisphere fesztiválok pontos helyszínei egyelőre alakulóban vannak, most még csak az angliai dátum biztos: július 8. és 10. között Knebworthben kerül megrendezésre a show. A 2010-es menetrenddel szemben jövőre valószínűleg olasz és francia rendezvény is lesz majd, de tárgyalások folynak egy portugál és egy indiai fesztiválról is. Románia azonban 2011-ben kimarad a szórásból. Az idei csehországi Sonisphere-ről szóló Shock!-beszámolót itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.