Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot: az Iowa és a Vol. 3 keveréke lehet az új album

0523coreySúlyos, sötét és agresszív lemez várható a Slipknottól, ha egyszer végre képesek lesznek összeterelni magukat egy légtérbe, és nekiállni a daloknak. A korábban fárasztó lebegtetésekbe bonyolódott Corey Taylor énekes mindenesetre már lelkes, sőt, sejtései is vannak arról, zeneileg milyen irányba kanyarodik majd a zenekar ötödik nagylemeze.

„A Slipknot már ott dereng a horizonton, ez a következő dolog, ami az agyamban jár”, mondta Corey az Artistdirectnek. „Épp pár demón dolgozom, Shawn is rakosgatja össze az ötleteit, Joey pedig ugyan éppen a Scar The Martyr ügyeivel foglalkozik, de ő egy kibaszott gép, aki akármikor képes dalokat írni. Ez a zenekar tele van dalszerzőkkel… Konkrét munkakezdési időpontunk egyelőre nincs, ami teljesen jó, és pont megfelel nekünk most. Ha készen állunk majd a lemez elkészítésére, meg fogjuk csinálni, de már ezen kattog az agyunk. Jövőre összejövük, és elkezdjük összeilleszteni a részeket.”

Joey Jordison már korábban is megpendítette, hogy a Slipknot ötödik albuma leginkább a zenekar legbrutálisabb, legextrémebb anyagára, az Iowára üt majd, és most Corey is a 2001-es lemezt emlegette párhuzamként az új dalok kapcsán, igaz, nem kizárólagosan. „Úgy gondolom, egyfajta keveréke lesz az album az Iowának és a Vol. 3 (The Subliminal Verses)-nek, miközben természetesen haladunk előre is. A dalok, amiken éppen dolgozom, baromi sötétek, Clown ötletei pedig kibaszottúl túl vannak minden határon, baromi jók. Nagyszerű érzés lesz összeereszteni az alkimistákat egy helyiségbe, és meglátni, mi történik!”

Túlságosan persze még nem kell örülni, hiszen az új Slipknot album 2015 előtt szinte biztosan nem jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
-3 #6 kmaker 2013-10-21 14:41
érdekes ez a slipknot, és amiket corey nyilatkozik. mert ez az utóbbi szösszenete egy nagy baromság. az iowa és a vol 3 két teljesen különböző anyag. az előbbi egy megközelíthetet len mestermű, az utóbbi egy olyan fos, amitől már nem csinálhatnak sz@rabbat, csak olyat ami hasonlóan gyenge.
de már írtam egy korábbi Knot cikkben, hogy az első lemez, és az iowa óta eltelt több mint tíz év, és azóta már ugye paul sincs köztünk.. szóval szerintem le lehet írni őket, mármint abban a tekintetben, hogy képesek lesznek-e letenni az asztalra valami iowa-hoz hasonlót, vagy az első lemezhet hasonlót. mert a válasz egyértelmű: nem.
Idézet
 
 
-1 #5 KoaX 2013-10-20 08:53
Szerintem meg semmilyen nem lesz.
Srácok, tudom, hogy utálni fogtok meg én leszek megint a szemét, de hány nyilatkozatot olvastunk, Shawn-tól, Joey-tól, Corey-tól? "Igen, olyan lesz, mint az Iowa", "Ohh haver, már van csomó témánk, csak Corey-ra várunk" " Még el se kezdtük..."
Itt egyszerűen pénzhajtás van. ANNO kijelentették, hogy a SLIPKNOT CSAK ADDIG van amíg KILENCEN, ismétlem KILENCEN vannak, mert ŐK TESTVÉREK, és ha egy kiesik nem lesz zenekar... Ahhoz képest szépen meglovagolták Paul halálát (RIP)
Nem mellesleg, többször is elhangzott korábban, hogy Paul és Joey a fő dal szerzők. Innentől kezdve mit is várunk?
Kiesett az egyik, aki meghatározta a zenei világot.....
Jobban tették volna, ha elmennek egy búcsú turnéra, és feloszlanak.
Sorry, de ez az egész már nem az, amit régen képviseltek, itt már csak a haknizás megy...
Nézd meg a PanterA-t Vinnie ribanc, és egyszer tuti lesz egy reuinon, ha addig nem halnak bele valami buliba, de Ők kijelentették, hogy NEM lesz új lemez, mert nincs Dimebag... ennyi.
Idézet
 
 
+1 #4 Habbal 2013-10-19 16:32
Nekem pont a Vol. 3 után tűnt el az érdeklődésem a Slipknot iránt. Remélem inkább Iowa-s lesz!
Idézet
 
 
-2 #3 revdav11 2013-10-19 12:01
2014 előtt nem vonulnak stúdióba ezt mondták, addig mindenki pihenget meg otthon írogat.

Én is várom, de nekem az Iowa + Vol 3. az = All Hope Is gone, ami szerintem a leggyengébb albumuk...

Igazából a screamek érdekelnek leginkább, hogy hogyan fog Corey "üvöltözni", mert vagy direkt csinálja, vagy csak öregszik, de a mostaniak annyira nekem nem jönnek be.
Idézet
 
 
+3 #2 Codename333 2013-10-19 11:07
én imádom ezt a bandát....de kérem....mikor?mikor?? mikor lesznek már készen arra h beálljanak egy stúdióba és zeneljenek.Nincs olyan interjú vagy hír amiben ne hangzana el ez a mondtam valamilyen formában......."ha készen állunk"......ossze kell jonni azt csinálni. Nem simogatni egymást azt kérdezgetve h készen állsz-e.............várom már nagyon a végeredményt.Remélem jó lemez ha má egyszer ilten nehé szulés lesz.
Idézet
 
 
+1 #1 KoaX 2013-10-19 09:43
Nem akarok hozzá szólni, mert a végén negatív rekordot kapok az olvasóktól :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.