Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sleaze rocker dobossal alapított projektet David Vincent és Niclas Engelin

0728neroÚjabb ismert zenészek által gründolt zenei projekt alakulásáról számolhatunk be, ráadásul a csapat összeállítása elég érdekes: a Nero 54/68 névre hallgató formáció tagjai David Vincent basszer/énekes (Morbid Angel), Niclas Engelin gitáros (In Flames, Engel), illetve Magnus „Adde" Andreasson (Hardcore Superstar) dobos.

A Nero 54/68 zenei irányvonaláról és terveiről egyelőre nem tudni túl sokat, de igazából az összeállítás is csak addig meglepő, amíg nem tudatosítjuk magunkban, hogy a Hardcore Superstar Göteborgból származik. Vagyis hiába játszanak sleaze-es, glames street rock muzsikát, a helyi death és extrém metalos színtér csapataival közösen szocializálódtak, és ezt rendszeresen hangsúlyozzák is.

A trió egyelőre nem tette közzé, mikor várható tőle bármilyen aktivitás, de a bandák naptára elég zsúfolt, hiszen a Morbid Angel ősszel Amerikában turnézik az idén húsz éves Covenant lemez jubileuma kapcsán, a Hardcore Superstar tavasszal kiadott C'mon Take On Me albumát népszerűsíti, az In Flames pedig hamarosan nekilát az új anyagnak. Engelin egyébként – pontosan nem részletezett okokból – több aktuális nyári bulit is kihagy, helyén a The Haunted gitárosa, Patrik Jensen segíti ki Anders Fridenéket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.