Shock!

július 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Slash turnéja után megkezdheti az új lemez felvételeit a Guns N’ Roses

Richard Fortus gitáros szerint már Slash aktuális szólóturnéja után megkezdheti egy új album felvételeit a Guns N’ Roses. Mindezt persze érdemes fenntartásokkal kezelni, de ki tudja…

1106guns

A St. Louis Post-Dispatch magazinnak nyilatkozott Richard Fortus, a Guns N’ Roses gitárosa, aki egyben – a csapathoz képest – egészen konkrétnak tűnő információkat mondott egy esetleges új lemezről. „Slash jelenleg a szólózenekarával turnézik. Ha onnan visszatér, további felvételek várnak ránk, és remélhetőleg hamarosan kihozunk egy lemezt is. Utána pedig visszatérünk a turnézáshoz”, fogalmazott Richard. Mindez nagyjából rímel azokra a pletykákra, amelyek szerint a zenekar már korábban, a Not In This Lifetime turné előtt vagy közben is készített stúdiófelvételeket. Az utóbbi időszakban mind Slash, mind Duff McKagan azt nyilatkozta, hogy logikus lenne új lemezt készíteni, és W. Axl Rose sem zárkózott el a gondolat elől.

A december 8-án, Honoluluban hivatalosan is befejeződött Not In This Lifetime turné összbevételei 562 millió dollárra rúgnak. A több mint ötmilliós látogatottságú körút ezzel minden idők második legsikeresebb turnéjának számít. Slash szólócsapata június 27-én Sopronban, a VOLT Fesztiválon koncertezik. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Whiskas 2019-02-10 17:17
Mert a hard rock sosem arról szólt hogy mondanak valamit a világról. Axl meg sosem foglalkozott túl sokat a szövegekkel. A zene meg 20 év után is lehet ugyanolyan jó.
Idézet
 
 
#2 nzurtunuzt 2019-02-10 15:23
Ha valaki akar lemezt kiadni, akkor ad ki, Ha nem akar, akkor nem ad ki. Egy művészember a legritkábban dugja a műveit a fiókba, hogy onnan 15, 20 év múlva elővegye és megmutassa a világnak, hogy mit gondolt 15, 20 éve? Ha ilyet tesz akkor nem a klasszikus készítek egy lemezt és megjelentettem dolog jut az eszünkbe.
Minek lemez? Minek új zene? Minek elmondani, a dolgaim a világról, ha semmi sincs amit mondhatnák?
Idézet
 
 
#1 nzurtunuzt 2019-02-10 15:19
hűha
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.