Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash: „Axl a legnagyobbak egyike, és kész”

Slash és szólózenekara január 16-tól Ozzy Osbourne nyitóbandájaként turnézik az Egyesült Államokban, ám a gitáros továbbra is folyamatos kapcsolatban van kollégáival a Velvet Revolverben, akikkel még erre a hónapra ígérik az új frontember személyének bejelentését.

„Soha nem szűnik a csodálatom afelett, hogy micsoda hipnotikus hatást gyakorol Ozzy a közönségre", írta a koncertsorozat első közös állomását követően a facebookon a gitáros, aki szólóbandájával a január 16-ai omahai fellépésen csatlakozott a turnéhoz. Slash és az Alter Bridge frontember Myles Kennedy vezette zenekara most ugyan éppen a gitáros tavalyi önálló albumát mutatja be a bulikon, ám az ex-gunner ismét megerősítette az Entertainment Weeklynek, hogy hamarosan a Velvet Revolver is aktivizálódik, miután a jelek szerint sikerült megtalálniuk az ideális embert. Hivatalos döntés azonban még nincsen, csak a hónap második felében várható.

„Azt gondoltam, hogy ez kurva jó", mondta Slash a lapnak, amikor azt firtatták, látta-e, hogy egy nemrégi netes szavazáson W. Axl Rose-t választották minden idők legnagyobb frontemberének. „Lehet, hogy megvoltak a magunk ellentétei ebben, abban és amabban, de soha nem fogom megpróbálni kisebbíteni azt a tényt, hogy az eredeti Guns N' Roses a valaha létezett leghatalmasabb rockbandák egyike volt, Axl pedig az én fejemben is a rock'n'roll legjobb frontemberei és szövegírói közé tartozik, és kész."

Slash némiképp azért árnyalta a dolgot arra a kérdésre, hogy vajon ő is volt zenésztársára voksolt volna-e. „Akár... Ott van ő, Roger Daltrey, Steven Tyler, Robert Plant, Mick Jagger... Talán Mick Jaggert mondanám, de csak azért, mert annyira régen csinálja, és ő minden idők egyik legkarizmatikusabb frontembere. De ha egy Top 5-öt kellene összeállítanom, Axl is biztosan felkerülne rá. És John Lennon is."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.